az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Office Suites & Uygulamalar

Register

Word 2007, kelime sayısı sayfaları hariç

Reply

Konu Araçları
Old 16 Nisan 2008, 19:50
Yeni Üye Grubu

Default Word 2007, kelime sayısı sayfaları hariç

Merhabalar,

Şu anda bu bibliyografya hariç belirli bir kelime sayısı / ekler, vb .. gereken iş bir parça yazıyorum

Var zaten bazı sayfalar veya bölümler zaman wordcount yaptığını eklemeyi kelime değil söyleyebilir mi? Gerçekten kelime tablolarda kelimelerin sayısı sahip iritating's, benim bibliyografya, vb ..

Elle Şu anda olarak seni hayal edebiliyorum eminim sayılmasını istediğiniz her bölüm seçmek için sorun yaşıyorum uzun zaman alır.

Teşekkürler.
Old 17 Nisan 2008, 11:44
Bağış Grubu

Kesinlikle var, bir makro yazma oluşuyor ve sayma gereksinimi belirterek.

Benim Sistemi: Tim

İşlemci (ler):
Athlon 64 3500 +
Anakart:
Asus A8N-VM CSM
RAM hafıza:
Korsan PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Ses Kartı:
Kiraz SC 6000 K klavye
Sabit Disk (ler):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s devam
Optik Sürücü (ler):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitör (ler):
SXGA düz panel
İşletim Sistemi (ler):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Mart 2009, 17:19 18
Yeni Üye Grubu

Kar körü,
Hiç bu sorunu gidermeye çalışıyoruz mi?

Ben de aynı sorunu yaşıyorum.

Saygılarımla
Mike
Old Mar 2009, 17:48 18.
Bağış Grubu

Bu ele's http://www.techtalkz.com/microsoft-o...lar-style.html - Jay Freedman's sonrası gerekli's kalbinde gidiyor. Eğer belge dikkatli metin ayırmak için stiller kullanmakta ve o tarzı kendi istediğiniz alt kümesi için toplam kelime sayısı için bir düğmeye tıklayarak fonksiyonu sayısı makro kurma dahil etmek için sadece bir sorunudur. Eğer belgeyi yeniden-düşünce gerekir bu şekilde daha sonra ayırt edici değildir.

Ben yıl Word formatında denetimleri yerine stilleri kullanarak insanları konuşmaya çalışıyorum geçirdim ve her yerde var asla.

kar körü, onun görünümünü tarafından uzun gitmiş.
Old Mart 2009, 18:11 18
Yeni Üye Grubu

Bu mükemmel!
Thanks so much

Saygılar
Mike
Old Mart 2009, 03:35 21
Üye Grubu

evet eğer o zaman kelimeler onları saymaktadır saymak istediğiniz metni seçin ve diyor alt ofis 2007 EG 97 el köşede / 200 kelime sola
Old Mart 2009, 04:11 21
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by rbscooby View Post
evet eğer o zaman kelimeler onları saymaktadır saymak istediğiniz metni seçin ve diyor alt ofis 2007 EG 97 el köşede / 200 kelime sola
Bu, işin tuhafı, sorunun ilk tanımı idi: "Ben el Şu anda olarak seni hayal edebiliyorum eminim sayılmasını istediğiniz her bölüm seçmek için sorun yaşıyorum uzun zaman alır.".
Old Mart 2009, 05:40 21
Üye Grubu

üzgünüm AAAA
Old Mart 2009, 13:27 21
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by nokta View Post
Bu ele's http://www.techtalkz.com/microsoft-o...lar-style.html - Jay Freedman's sonrası gerekli's kalbinde gidiyor. Eğer belge dikkatli metin ayırmak için stiller kullanmakta ve o tarzı kendi istediğiniz alt kümesi için toplam kelime sayısı için bir düğmeye tıklayarak fonksiyonu sayısı makro kurma dahil etmek için sadece bir sorunudur. Eğer belgeyi yeniden-düşünce gerekir bu şekilde daha sonra ayırt edici değildir.

Ben yıl Word formatında denetimleri yerine stilleri kullanarak insanları konuşmaya çalışıyorum geçirdim ve her yerde var asla.

kar körü, onun görünümünü tarafından uzun gitmiş.

Ah için tezahürat bu Nokta! Benim mum'll ay bitecek. O bana hakkında eğer ki bunun bir yolu olduğunu, nagging's Bu işe çok geliyor şüphesiz bulacaksınız!

Register

Bookmarks