![]() |
|
| |||
| |||
| Merhabalar, Şu anda bu bibliyografya hariç belirli bir kelime sayısı / ekler, vb .. gereken iş bir parça yazıyorum Var zaten bazı sayfalar veya bölümler zaman wordcount yaptığını eklemeyi kelime değil söyleyebilir mi? Gerçekten kelime tablolarda kelimelerin sayısı sahip iritating's, benim bibliyografya, vb .. Elle Şu anda olarak seni hayal edebiliyorum eminim sayılmasını istediğiniz her bölüm seçmek için sorun yaşıyorum uzun zaman alır. Teşekkürler. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kesinlikle var, bir makro yazma oluşuyor ve sayma gereksinimi belirterek.
| |||
| |||
| Kar körü, Hiç bu sorunu gidermeye çalışıyoruz mi? Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Saygılarımla Mike |
|
| |||
| |||
| Bu ele's http://www.techtalkz.com/microsoft-o...lar-style.html - Jay Freedman's sonrası gerekli's kalbinde gidiyor. Eğer belge dikkatli metin ayırmak için stiller kullanmakta ve o tarzı kendi istediğiniz alt kümesi için toplam kelime sayısı için bir düğmeye tıklayarak fonksiyonu sayısı makro kurma dahil etmek için sadece bir sorunudur. Eğer belgeyi yeniden-düşünce gerekir bu şekilde daha sonra ayırt edici değildir. Ben yıl Word formatında denetimleri yerine stilleri kullanarak insanları konuşmaya çalışıyorum geçirdim ve her yerde var asla. kar körü, onun görünümünü tarafından uzun gitmiş. |
|
| |||
| |||
| Bu mükemmel! Thanks so much Saygılar Mike |
|
| |||
| |||
| evet eğer o zaman kelimeler onları saymaktadır saymak istediğiniz metni seçin ve diyor alt ofis 2007 EG 97 el köşede / 200 kelime sola |
|
| |||
| |||
| Bu, işin tuhafı, sorunun ilk tanımı idi: "Ben el Şu anda olarak seni hayal edebiliyorum eminim sayılmasını istediğiniz her bölüm seçmek için sorun yaşıyorum uzun zaman alır.". |
|
| |||
| |||
| üzgünüm AAAA |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ah için tezahürat bu Nokta! Benim mum'll ay bitecek. O bana hakkında eğer ki bunun bir yolu olduğunu, nagging's Bu işe çok geliyor şüphesiz bulacaksınız!
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |