![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, Я в даний час не дай шматок роботи, який повинен бути конкретним кількість слів винятком бібліографія / додавання, і т.д. .. Є в будь-якому випадку я можу сказати слова не відносяться до певних сторінок і розділів, коли робите WordCount? Це дійсно iritating маючи слова підрахунку слів у таблицях, моя бібліографія, і т.д. .. Я змушений вручну вибрати кожному розділі я хочу розраховувати на момент, який, як я впевнений, що ви можете собі уявити займає тривалий час. Спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звичайно є, він включає в себе написання макросів і вказівкою вважаючи вимоги.
| |||
| |||
| Snowblind, Ви коли-небудь робота з цієї проблеми? Я з цим же питанням. Kind Regards Mike |
|
| |||
| |||
| Це обговорюється на http://www.techtalkz.com/microsoft-o...lar-style.html - Поштові Джей Фрідман іде в серце необхідного. Якщо документ суворої використовує стилі тексту розрізняють функції потім натиснувши кнопку, щоб отримати загальну кількість слів для своїх бажаних підмножина стилю є лише питанням створення кол-макросів для включення їх. Якщо документ не відрізняється таким тоді було б необхідно переосмислити. Я багато років намагається говорити людям у використанні стилів у Word замість формату контролю і я ніколи не скрізь. Snowblind, судячи з його, давно минув. |
|
| |||
| |||
| Thats Brilliant! Велике спасибі Привіт Mike |
|
| |||
| |||
| Так, якщо ви оберете текст, який ви хочете порахувати то він вважає їх словами і говорить, в лівому нижньому кутку на Office 2007 Є.Г. 97 / 200 слів |
|
| |||
| |||
| Це, як не дивно, було первинне визначення проблеми: "Я не доводилося вручну вибрати кожен розділ я хочу розраховувати на момент, який, як я впевнений, що ви можете собі займає багато часу.". |
|
| |||
| |||
| AAAA жаль |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Ах, хай живе цьому місці! Моя mum'll бути в захваті. Вона була скигління на мене, о, чи є спосіб зробити це, немає сумнівів, я його знайду в найближчі дуже зручно!