![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам стварања документа реч тест са већим критеријумима и сам сам зачуђен како би уклонили размак ако се подаци не приказују. Овде је мој број -- 1. (ИФ (мергефиелд цст_ела) = "искусан" "Енглески ЦСТ: познавалац" "") 2. (ИФ (мергефиелд цст_елб) = "искусан", "историја ЦСТ: познавалац" "") 3. (ИФ (мергефиелд цст_елц) = "искусан" "Матх ЦСТ: познавалац" "") 4. (ИФ (мергефиелд цст_елд) = "искусан", "Наука ЦСТ: познавалац" "") Водећи бројеви су само за показати овдје. Дакле, ако је истина то 1 појави 2 али ако није истина својим празним и 3 могу бити истините, али тако је слово ће имати празан ред између 1 и 3. Да ли постоји начин да то кажем, ако 2 је уклонити празан простор? Надам се да ово има смисла, било који помоћ би било много поштовати. |
|
| |||
| |||
| ако сте били на списку их ие -- (ИФ (мергефиелд цст_ела) = "искусан" "Енглески ЦСТ: стручно """}{ ИФ (мергефиелд цст_елб) =" искусан "," историја ЦСТ: познавалац "" ") уместо да се упише Лин између стварни број .. би решити овај проблем? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имати погледати на овим КБ члановима. хттп://суппорт.мицрософт.цом/кб/264892 хттп://суппорт.мицрософт.цом/кб/116360 Ако не разумете она могу покушати вам помоћи да више (не знам пуно о тим извјештајима маилмерге иако !.... Не могу да уче) Хересу други добар туториал хттп://уорд.мвпс.орг/ФАКс/МаилМерге/ММергеИфФиелдс.хтм
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уорд 2007 Маил мерге - Темпорары документ? | фаландыс1002 | Оффице & Апплицатионс | 0 | 19. јуна 2009 05:35 |
| Маил мерге са Уорд 2007 | којоуиллиамс | Оффице & Апплицатионс | 0 | 9. јуна 2009 15:23 |
| Уорд 2007, Искључивање странице из Уорд цоунт | сноублинд | Оффице & Апплицатионс | 8 | 21 март 2009 13:27 |
| Мерге Оутлоок контакта у реч 2007.дот шаблона | РФген | Оффице & Апплицатионс | 1 | 19. сеп 2007 07:47 |
| Уорд 2007 | Мариа | Оффице & Апплицатионс | 3 | 10. јуна 2007 16:34 |
| Тхреад Тоолс | |
| |