![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môže niekto, prosím, pomôžte. I can't get mail zlučovanú pracovať na klientov počítač. Kedykoľvek sa snažím otvoriť súčasnosti mailom zlúčená dokumente dostanu nasledujúcu chybu, ako Word, ak sa pokúša otvoriť dočasný doklad s hromadnou korešpondenciu zdroj dát poukazuje na úplne iné miesto 6AF93660 je hlavného dokumentu hromadnej korešpondencie. Word nemôže nájsť datasource. Počet zmien zakaždým som otvoriť. Tiež, keď som sa pokúsila vytvoriť nový dokument, všetky som si je chybou, rka: Word nemôže otvoriť zdroj dát. Som nahradil datasource súborov, ale rovnaká chyba pretrváva. Mohol by niekto prosím pomôcť? Thanks in advance |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Word Prepísať Pomoc | JStroud | Office & Aplikácie | 2 | 2.září 2009 04:15 |
| Hromadná korešpondencia v programe Word 2007 | kojowilliams | Office & Aplikácie | 0 | 9. jún 2009 15:23 |
| Word 2007, s výnimkou stránok od slov | Snowblind | Office & Aplikácie | 8 | 21. marec 2009 13:27 |
| Word 2007 hromadnej korešpondencie výsledkom otázku | neal540 | Office & Aplikácie | 2 | 10. mája 2008 04:52 |
| Merge výhľad do kontaktu slovo 2007.dot šablóny | RFgen | Office & Aplikácie | 1 | 19. September 2007 07:47 |
| Thread Tools | |
| |