![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Може нетко угодити помоћ. Не могу добити спајањем маил радити на корисникову рачунару. Ма када ЈА пробати отворити пошту тренутно повезани документ ЈА добити следеће грешка, као да је реч покушавате отворити привремени документ са маил мерге извора података који упућују на сасвим другом месту 6АФ93660 је групно писмо главном документу. Кључне не могу наћи своје података. Број мења сваки пут кад сам је отворили. Такође, кад сам пробати и направити нови документ, све сам је реч је о грешци казивање немоћан за отворен извор података. Ја сам заменио датотеке података, а исти еррор настави. Може било ко угодити помоћ? Тханкс ин адванце |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уорд документ Преснимавање Помоћ | ЈСтроуд | Оффице & Апплицатионс | 2 | 2. Јул 2009 04:15 |
| Маил мерге са Уорд 2007 | којоуиллиамс | Оффице & Апплицатионс | 0 | 9. јуна 2009 15:23 |
| Уорд 2007, Искључивање странице из Уорд цоунт | сноублинд | Оффице & Апплицатионс | 8 | 21 март 2009 13:27 |
| Уорд 2007 записа питање маил мерге | неал540 | Оффице & Апплицатионс | 2 | 10 мај 2008 04:52 |
| Мерге Оутлоок контакта у реч 2007.дот шаблона | РФген | Оффице & Апплицатионс | 1 | 19. сеп 2007 07:47 |
| Тхреад Тоолс | |
| |