менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Office Suites & Застосування

Register

Word 2007 Mail Merge - тимчасовий документ?

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 червня 2009, 05:35
Нові члени групи

Default Word 2007 Mail Merge - тимчасовий документ?

Може хтось будь ласка, допоможіть.
Я не можу отримати пошту злиття для роботи на машині клієнта. Всякий раз, коли я намагаюся відкрити пошту в даний час об'єднані документа я отримую наступну помилку, а якщо слово намагається відкрити тимчасовий документ з злиття джерела даних вказує на зовсім іншому місці

6AF93660 є злиття основного документа. Word не може знайти свої DataSource.

Номер змінюється кожен раз, коли я його відкриття.

Крім того, коли я намагаюся і створити новий документ, все це я отримую повідомлення про помилку, яке говорить Word не вдається відкрити джерело даних.

Я замінив DataSource файлами, але та ж помилка не усунуто.

Чи можна допомогти, будь ласка?

Спасибо вперед
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Документ Word Замінювати Допомога JStroud Office Suites & Застосування 2 2 вересня 2009 04:15
Злиття з Word 2007 kojowilliams Office Suites & Застосування 0 9 червня 2009 15:23
Word 2007, не враховуючи сторінок Word Count Snowblind Office Suites & Застосування 8 21 березня 2009 13:27
Word 2007 злиттям результатів питання neal540 Office Suites & Застосування 2 10 травня 2008 04:52
Злиття контактів Outlook у слові 2007.dot шаблону RFgen Office Suites & Застосування 1 19 вересня 2007 07:47
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.