![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Може хтось будь ласка, допоможіть. Я не можу отримати пошту злиття для роботи на машині клієнта. Всякий раз, коли я намагаюся відкрити пошту в даний час об'єднані документа я отримую наступну помилку, а якщо слово намагається відкрити тимчасовий документ з злиття джерела даних вказує на зовсім іншому місці 6AF93660 є злиття основного документа. Word не може знайти свої DataSource. Номер змінюється кожен раз, коли я його відкриття. Крім того, коли я намагаюся і створити новий документ, все це я отримую повідомлення про помилку, яке говорить Word не вдається відкрити джерело даних. Я замінив DataSource файлами, але та ж помилка не усунуто. Чи можна допомогти, будь ласка? Спасибо вперед |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Документ Word Замінювати Допомога | JStroud | Office Suites & Застосування | 2 | 2 вересня 2009 04:15 |
| Злиття з Word 2007 | kojowilliams | Office Suites & Застосування | 0 | 9 червня 2009 15:23 |
| Word 2007, не враховуючи сторінок Word Count | Snowblind | Office Suites & Застосування | 8 | 21 березня 2009 13:27 |
| Word 2007 злиттям результатів питання | neal540 | Office Suites & Застосування | 2 | 10 травня 2008 04:52 |
| Злиття контактів Outlook у слові 2007.dot шаблону | RFgen | Office Suites & Застосування | 1 | 19 вересня 2007 07:47 |
| Різьба Інструменти | |
| |