по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Офис Suites & Приложения

Register

Дума

Reply

Нишка Инструменти
Old 7ми септември 2007, 06:37
Член Група

Default Дума

Здравейте всички
Днес исках да използват Microsoft Word. Но по някаква причина му не съществуват вече. Използвах го за няколко дни. Иконата е все още там, но идва нагоре "не е инсталиран за текущата собственик". Знам, че има начин за възстановяване на компютъра до няколко дни. Ако погледнем, но нямах представа за това как да го направя ..... всякакви шансове за малко помощ!! Както винаги преживяна храна ли да го направиш по ABC термини. tks
Тери
Old 7ми септември 2007, 08:48
Модератор Група

Default Дума

Ти си приятел получите съобщения за грешка, все по-странно.

Не бих могъл да хващам никаква информация за нея.
Единственото решение ли е промяна Word програми.

OpenOffice е Word програма, базирана и има по-малко hassles после MS Word. Той е съвместим с всички други големи офис апартамента. Той ще отвори почти всеки тип документ.
Тя е безплатна и може да се намери в нашата секция Файлове.

AbiWord е по-лека версия на едно и също нещо. Що се отнася до функциите, те всички са там.

За съжаление това не е решение, но ако ви се налага да използвате думата документ програмата, те ще пазят отиваш.

Службата за сваляне http://www.thecomputerforums.co.uk/category10.html

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Word 2007, с изключение на страници от думата броене snowblind Офис Suites & Приложения 8 21 Март 2009 13:27
Word проблеми oddjob Общи Софтуер Чат 1 6 януари 2008 10:29
Сканиране на Word? Cattranz Общи Софтуер Чат 4 27 ноември 2007 12:09
Говоримо дума написали думата pest79456 Офис Suites & Приложения 8 4 ноември 2007 08:55
Малко помощ .. Word 2002 mbonwick Офис Suites & Приложения 2 30 октомври 2007 год. 12:48
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc