menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikace

Register

Slovo

Reply

Thread Nástroje
Old 7. září 2007, 06:37
Člen Skupina

Default Slovo

Zdravím všechny
Dnes chtěla použít Microsoft Word. Ale z nějakého důvodu tam už není jeho. Použil jsem ho před pár dny. Tato ikona je tam ale přijde 'není nainstalován pro stávající majitele'. Vím, že existuje způsob, jak nastavit počítač se před pár dny. Mělo vypadat, ale nemají žádnou představu o tom, jak na to ..... naději na trochu pomoct! Jako vždy žvanec si ji v ABC podmínek. TKS
Terry
Old 7. září 2007, 08:48
Moderátor skupiny

Default Slovo

Ty moje kamarádka dostat nejdivnější chybové hlášky věky.

I nemohl dopadnout jakékoliv informace o něm.
Jediným řešením jsem se změnit Word programy.

OpenOffice je založen program Word a má méně potíží pak MS Word. Je kompatibilní se všemi ostatními významnými Office. Bude otevřen téměř jakýkoliv typ dokumentu.
Je zdarma a lze je nalézt v naší sekci ke stažení.

Abiword je lehčí verze totéž. Pokud jde o funkce, všechny jsou tu.

Omlouváme se nejedná o opravu, ale pokud jste museli použít slovo dokumentu program, budou držet jdeš.

Office ke stažení http://www.thecomputerforums.co.uk/category10.html

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.