![]() |
|
| |||
| |||
| Hi All Danas je htjela da koristite Microsoft Word. Ali iz nekog razloga više ne postoji njegova. Koristio sam ga par dana. Ikona je još uvijek tamo, ali dolazi do 'nije instalirana za trenutni vlasnik'. Znam tu je način Resetiranje računala za nekoliko dana. Imala je izgled, ali nema pojma o tome kako to učiniti bilo koji Chanel od ..... malo pomoći! Kao i uvijek preživanje li to učiniti u ABC pojmova. TKS Terry |
|
| |||
| |||
| Ti moj prijatelj strangest dobivate poruke o pogrešci ikad. Nisam mogao utjerati nikakvu informaciju o tome. Jedino rješenje mi je promijeniti Word programa. OpenOffice je riječ temelji program i ima manje hassles zatim MS Word. To je kompatibilan sa svim drugim velikim Office. To će otvoriti skoro bilo koju vrstu dokumenta. To je besplatan i može se naći u našoj Download sekciji. AbiWord je lakši verzija istu stvar. Što se tiče funkcija, svi su tamo. Nažalost to nije popraviti ali ako se trebaju koristiti Word dokument programa, ova će vas događa. Officeova preuzimanja http://www.thecomputerforums.co.uk/category10.html |