kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Office & Applications

Register

Szó

Reply

Téma eszközök
Old 2007 Szeptember 7., 06:37
Csoport tagja

Default Szó

Hi All
Ma akartam a Microsoft Word. De valamilyen okból kifolyólag, hogy nem létezik többé. Régebben ez a pár nap. Az ikon is ott van, de jön a "nincs telepítve a jelenlegi tulajdonos. Tudom, hogy van egy módja, hogy a számítógép újraindításával néhány nappal ezelőtt. Ha egy pillantást, de fogalmam sincs, hogy hogyan csinálja ..... esélye egy kis segítséget! Mint mindig CUD you do it in ABC szempontból. tks
Terry
Old 2007 Szeptember 7., 08:48
Moderátor Csoport

Default Szó

Te a barátom kap a furcsa hibaüzeneteket valaha.

Nem tudtam vadászni meg minden olyan információt meg.
Az egyetlen megoldás van a változások a Word programot.

OpenOffice szó alapú program, és a kevésbé hassles akkor MS Word. Ez összhangban van az összes többi nagy Office. A program nyitott szinte bármilyen típusú dokumentum.
Ez ingyenes, és megtalálható a letöltések részt.

AbiWord egy könnyített változatát ugyanaz. Ami a feladatokat, akkor az összes ott.

Sajnos ez nem egy fix, de ha a felhasználók egy Word dokumentum program, ezeket folyamatosan mész.

Office letöltések http://www.thecomputerforums.co.uk/category10.html

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Word 2007, Word-ből Kivéve oldalak száma snowblind Office & Applications 8 21. március 2009 13:27
Word problémák oddjob General Chat szoftver 1 6. január 2008 10:29
Beolvasás a Word? Cattranz General Chat szoftver 4 27. november 2007 12:09
Beszélt szót gépelt szó pest79456 Office & Applications 8 4. november 2007 08:55
Kis segítség .. Word 2002 mbonwick Office & Applications 2 30. október 2007 12:48
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.