![]() |
|
| |||
| |||
| Hi All Ma akartam a Microsoft Word. De valamilyen okból kifolyólag, hogy nem létezik többé. Régebben ez a pár nap. Az ikon is ott van, de jön a "nincs telepítve a jelenlegi tulajdonos. Tudom, hogy van egy módja, hogy a számítógép újraindításával néhány nappal ezelőtt. Ha egy pillantást, de fogalmam sincs, hogy hogyan csinálja ..... esélye egy kis segítséget! Mint mindig CUD you do it in ABC szempontból. tks Terry |
|
| |||
| |||
| Te a barátom kap a furcsa hibaüzeneteket valaha. Nem tudtam vadászni meg minden olyan információt meg. Az egyetlen megoldás van a változások a Word programot. OpenOffice szó alapú program, és a kevésbé hassles akkor MS Word. Ez összhangban van az összes többi nagy Office. A program nyitott szinte bármilyen típusú dokumentum. Ez ingyenes, és megtalálható a letöltések részt. AbiWord egy könnyített változatát ugyanaz. Ami a feladatokat, akkor az összes ott. Sajnos ez nem egy fix, de ha a felhasználók egy Word dokumentum program, ezeket folyamatosan mész. Office letöltések http://www.thecomputerforums.co.uk/category10.html |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Word 2007, Word-ből Kivéve oldalak száma | snowblind | Office & Applications | 8 | 21. március 2009 13:27 |
| Word problémák | oddjob | General Chat szoftver | 1 | 6. január 2008 10:29 |
| Beolvasás a Word? | Cattranz | General Chat szoftver | 4 | 27. november 2007 12:09 |
| Beszélt szót gépelt szó | pest79456 | Office & Applications | 8 | 4. november 2007 08:55 |
| Kis segítség .. Word 2002 | mbonwick | Office & Applications | 2 | 30. október 2007 12:48 |
| Téma eszközök | |
| |