![]() |
|
| |||
| |||
| Hi All Šiandien norėjau naudoti "Microsoft Word. Bet kažkodėl jo nėra, nebėra. Aš tai prieš porą dienų. Ikona vis dar ten, bet pasirodo "nėra įdiegtas tik dabartiniam turto savininkui. Žinau, yra iš naujo kompiuterį, kad prieš kelias dienas būdu. Turėjo atrodyti, bet jokio supratimo apie tai, kaip tai padaryti ..... bet ir padeda šiek tiek galimybių! Kaip visada Gremoklis you do it ABC sąlygos. TKS Terry |
|
| |||
| |||
| Jūs mano draugas gauti Keisčiausia klaidų pranešimų per amžius. Negalėjau Dopaść bet apie tai informacijos. Vienintelė išeitis man yra pakeisti "Word" programas. OpenOffice yra Word programą, pagrįstą ir turi mažiau hassles tada MS Word. Ji yra suderinama su visais kitais svarbiais Office. Ji atvers beveik bet kokio tipo dokumentą. Tai nemokama ir ją galima rasti mūsų skyrelyje "Atsisiųsti". AbiWord yra lengvesni versija tas pats. Kiek funkcijas, visi jie ten. Deja tai nėra nustatyti, bet jeigu yra, kuriems reikia naudoti programą "Word" dokumentą, tai bus jus vyksta. Office parsisiųsti http://www.thecomputerforums.co.uk/category10.html |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Word 2007 Pašalinimas iš Word count | snowblind | Office Suites & Applications | 8 | Kovas 21, 2009 13:27 |
| Word problemos | Oddjob | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 6 sausis 2008 10:29 |
| Skaitymo Word? | Cattranz | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | Lapkritis 27, 2007 12:09 |
| Spoken žodį įvedėte žodį | pest79456 | Office Suites & Applications | 8 | 4 lapkritis 2007 08:55 |
| Little Help .. Word 2002 | mbonwick | Office Suites & Applications | 2 | 30 spalis 2007 12:48 |
| Temos įrankiai | |
| |