mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Office Suites & Applications

Register

Vārds

Reply

Thread Tools
Old Septembris 7, 2007, 06:37
Loceklis

Hi all
Šodien gribēja izmantot Microsoft Word. Bet kādu iemeslu dēļ tā nav tur vairs. Es to izmantoja, pāris dienas atpakaļ. Ikona ir joprojām tur, bet pārādās "nav uzstādīta pašreizējam īpašniekam". Es zinu, ka ir par atgriezi datora pirms dažām dienām veidā. Bija skatīties, bet nav ne jausmas par to, kā darīt ..... ir iespējamas mazliet palīdzēt! Kā vienmēr gremoklis jūs to ABC izteiksmē. TKS
Terry
Old Septembris 7, 2007, 08:48
Moderator Group

Tu mans draugs iegūt savādā kļūdu ziņojumus jebkad.

Es nevarēju vajāt nekādu informāciju par to.
Vienīgais risinājums man ir mainīt Word programmām.

OpenOffice ir Word pamatojas programma, un ir mazāk hassles tad MS Word. Tas ir savienojams ar visiem citiem lielākajiem biroja suites. Tā būs atvērta gandrīz jebkura veida dokumentu.
Tā ir bezmaksas un tā ir atrodama mūsu lejupielāžu sadaļā.

AbiWord ir vieglāks versija pašu. Ciktāl funkcijas, tie visi ir tur.

Sorry tas nav noteikt bet ja Jums ir nepieciešams izmantot Word dokumentu programmā, šie turpinās you going.

Office atjauninājumi http://www.thecomputerforums.co.uk/category10.html

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.