menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikácie

Register

Slovo

Reply

Thread Tools
Old 7. septembra 2007, 06:37
Člen Skupina

Default Slovo

Zdravím všechny
Dnes chcela použiť Microsoft Word. Ale z nejakého dôvodu tam už nie je jeho. Použil som ho pred pár dňami. Táto ikona je tam ale príde 'nie je nainštalovaný pre existujúce majiteľa'. Viem, že existuje spôsob, ako nastaviť počítač sa pred pár dňami. Malo vyzerať, ale nemajú žiadnu predstavu o tom, ako na to ..... nádej na trochu pomoct! Ako vždy žvanec si ju v ABC podmienok. TKS
Terry
Old 7. septembra 2007, 08:48
Moderátor skupiny

Default Slovo

Ty moje kamarádka dostať nejdivnější chybové hlášky veky.

I nemohol dopadnúť akékoľvek informácie o ňom.
Jediným riešením som sa zmeniť Word programy.

OpenOffice je založený program Word a má menej ťažkostí potom MS Word. Je kompatibilný so všetkými ostatnými významnými Office. Bude otvorený takmer akýkoľvek typ dokumentu.
Je zdarma a možno ich nájsť v našej sekcii na stiahnutie.

Abiword je ľahšia verzia totéž. Pokiaľ ide o funkcie, všetky sú tu.

Ospravedlňujeme sa nejedná o opravu, ale ak ste museli použiť slovo dokumente program, budú držať ideš.

Office na prevzatie http://www.thecomputerforums.co.uk/category10.html

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.