![]() |
|
| |||
| |||
| Хи Алл Данас је хтела да користите Мицрософт Уорд. Али из неког разлога више не постоји његова. Користио сам га пар дана. Икона је још увек тамо, али долази до 'није инсталирана за тренутни власник'. Знам ту је начин ресетовање рачунара за неколико дана. Имала је формат, али нема појма о томе како то да урадите било који Промена од ..... мало помоћи! Као и увек преживање ли то учинити у АБЦ појмова. Ткс Терры |
|
| |||
| |||
| Ти мој пријатељ странгест добијате поруке о грешци икад. Нисам могао утјерати никакву информацију о томе. Једино решење ми је променити Уорд програма. ОпенОффице је реч заснива програм и има мање хасслес затим МС Уорд. То је компатибилан са свим другим великим Оффице. То ће отворити скоро било коју врсту документа. То је бесплатан и може се наћи у нашој Доунлоад секцији. АбиУорд је лакши верзија исту ствар. Што се тиче функција, сви су тамо. Нажалост то није поправити али ако се требају користити Уорд документ програма, ова ће вас дешава. Оффицеова преузимања хттп://ууу.тхецомпутерфорумс.цо.ук/цатегоры10.хтмл |