менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Office Suites & Застосування

Register

Слово

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 вересня 2007, 06:37
Член групи

Default Слово

Всі привіт
Сьогодні хотів використовувати Microsoft Word. Але чомусь його не там більше. Я використовував його пару днів тому. Icon все ще там, але з'являється "не встановлено для поточного власника. Я знаю, є спосіб скидання комп'ютера на кілька днів тому. Якщо б подивитися, але не мають уявлення про те, як це зробити ..... якийсь шанс трохи допомогти! Як завжди жуйки ви робите це в умовах АВС. TKS
Террі
Old 7 вересня 2007, 08:48
Модератор групи

Default Слово

Ти мій друг отримати дивні повідомлення про помилки ніколи.

Я не міг зацькувати будь-яку інформацію про неї.
Єдиний вихід у мене є, зміна програми Word.

OpenOffice це слово заснована програма і має менше неприємностей потім MS Word. Вона сумісна з усіма іншими основними офісними. Він відкриється майже будь-якого типу документів.
Він вільний і може бути знайдений в розділі завантажень.

AbiWord є легкою версії одного й того ж. Що стосується функцій, вони всі там.

На жаль це не виправити, але якщо ти необхідності використовувати текстовий документ, вони будуть тримати Вас у русі.

Файли для завантаження http://www.thecomputerforums.co.uk/category10.html

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Word 2007, не враховуючи сторінок Word Count Snowblind Office Suites & Застосування 8 21 березня 2009 13:27
Слова проблем oddjob General Software чат 1 6 січня 2008 10:29
Сканування в Word? Cattranz General Software чат 4 27 листопада 2007 12:09
Spoken Word до друкованого слова pest79456 Office Suites & Застосування 8 4 листопада 2007 08:55
Невелика допомога .. Word 2002 mbonwick Office Suites & Застосування 2 30 жовтня 2007 12:48
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.