![]() |
|
| |||
| |||
| Всі привіт Сьогодні хотів використовувати Microsoft Word. Але чомусь його не там більше. Я використовував його пару днів тому. Icon все ще там, але з'являється "не встановлено для поточного власника. Я знаю, є спосіб скидання комп'ютера на кілька днів тому. Якщо б подивитися, але не мають уявлення про те, як це зробити ..... якийсь шанс трохи допомогти! Як завжди жуйки ви робите це в умовах АВС. TKS Террі |
|
| |||
| |||
| Ти мій друг отримати дивні повідомлення про помилки ніколи. Я не міг зацькувати будь-яку інформацію про неї. Єдиний вихід у мене є, зміна програми Word. OpenOffice це слово заснована програма і має менше неприємностей потім MS Word. Вона сумісна з усіма іншими основними офісними. Він відкриється майже будь-якого типу документів. Він вільний і може бути знайдений в розділі завантажень. AbiWord є легкою версії одного й того ж. Що стосується функцій, вони всі там. На жаль це не виправити, але якщо ти необхідності використовувати текстовий документ, вони будуть тримати Вас у русі. Файли для завантаження http://www.thecomputerforums.co.uk/category10.html |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Word 2007, не враховуючи сторінок Word Count | Snowblind | Office Suites & Застосування | 8 | 21 березня 2009 13:27 |
| Слова проблем | oddjob | General Software чат | 1 | 6 січня 2008 10:29 |
| Сканування в Word? | Cattranz | General Software чат | 4 | 27 листопада 2007 12:09 |
| Spoken Word до друкованого слова | pest79456 | Office Suites & Застосування | 8 | 4 листопада 2007 08:55 |
| Невелика допомога .. Word 2002 | mbonwick | Office Suites & Застосування | 2 | 30 жовтня 2007 12:48 |
| Різьба Інструменти | |
| |