![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Právě jsem koupil notebook Acer Aspire 5633WLMI a já se snaží pracovat co chci nainstalovat výše programy. Je to jenom případě nákupu disků z shopu a instalovat? Pokud ano, co je nejlepším místem k nákupu a co přesně mám hledat? Má Windows Vista Home Premium, ale ne příliš jisti, co to je? |
|
| |||
| |||
| Proč jste check out http://www.openoffice.org/ Před vydávat peníze na MS Suite. OpenOffice je velmi populární náhradu za MS Office Suite. A je zdarma. Citace:
|
|
| |||
| |||
| Ahoj lagentium Chcete-li přidat trochu něco Evil Fs post ... Při vaší pomocí Open Office si také budou moci ukládat soubory ve formátech Microsoft Office. (formáty jsou typu souborů uąetříte) ((Standardní soubory vyrobené Open Office nelze otevřít společností Microsoft Office, pokud mají přidat se) Ale je to opravdu ne potentát změnit formát při ukládání). Tímto způsobem vám bude plně schopen pracovat po boku přátel se společností Microsoft Office. Sdílet dokumenty, a tak podobně. Funguje to asi 100 megabajtů ke stažení. Nazdraví: PranX |