![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי רק לשאוף שנרכשו על Acer 5633WLMI מחשב נייד ו AM מנסה לחשב מה אני צריך לעשות כדי להתקין את התוכניות לעיל. האם זה רק מקרה של רכישת את הדיסקים מ חנות והתקנה? אם כן מה הוא המקום הטוב ביותר לקנות ומה בדיוק אני אמור להיות מחפש? יש בו Windows Vista Home Premium אבל גם לא בטוח מה זה?! |
|
| |||
| |||
| למה אתה לא בדוק http://www.openoffice.org/ לפני ההוצאות על הכסף של MS Suite. OpenOffice הוא מאוד פופולרי חלופי עבור MS Office Suite. וזה בחינם. ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| היי lagentium כדי להוסיף קצת משהו רשע fs לכתוב ... כאשר פתח את השימוש ב-Office תוכל גם להיות מסוגל לשמור קבצים ב-Microsoft Office הפורמטים. (פורמטים הם סוגי קבצים אתה חוסך) ((רגיל מיוצר על ידי פתיחת קבצי Office לא ניתן לפתוח על ידי תוכניות Microsoft Office, אלא אם יש להוסיף), אבל זה ממש לא biggie כדי לשנות את הפורמט כאשר אתה חוסך). כך תוכלו להיות מסוגל לעבוד באופן מלא לצד חברים עם Microsoft Office. שיתוף מסמכים דברים כאלה. זה עובד בערך 100MB להוריד. לחיים: PranX |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Word 2007, לא כולל דפי לספור מ-Word | snowblind | חבילות Office & Applications | 8 | 21st מרץ 2009 13:27 |
| Excel שאילתת אינטרנט עזרה! | deldrice | חבילות Office & Applications | 1 | 16th ינואר 2009 13:26 |
| Word / Excel, שאלה מהירה | ashmehta | חבילות Office & Applications | 6 | 22 מאי 2008 09:56 |
| איך Word ו-Excel ו חוקי זול | real77 | חבילות Office & Applications | 2 | ה -5 בחודש מרץ 2008 12:01 |
| איך Word ו-Excel החדש הנייד | real77 | חבילות Office & Applications | 1 | ה -5 בחודש מרץ 2008 10:02 |
| שרשרת כלים | |
| |