![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я тільки що купив Acer Aspire 5633WLMI ноутбук і намагаюся розібратися, що мені потрібно робити, щоб встановити над програмами. Невже це всього лише випадку купівлі-дисків з магазину і установкою? Якщо це так, що це найкраще місце для купівлі та що саме я маю бути шукаєте? Вона Windows Vista Home Premium, але не дуже впевнений, що це таке?! |
|
| |||
| |||
| Чому б вам не перевірити http://www.openoffice.org/ перш ніж витрачати гроші на MS Suite. OpenOffice дуже популярні заміну MS Office Suite. І це безкоштовно. Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Ей lagentium Щоб додати дещо на посаду Evil Fs ... Коли ви використовуєте Open Office Ви також зможете зберігати файли у форматах Microsoft Office. (формати є тип файлів, які ви збережете) ((стандартні файли, створені Open Office не можуть бути відкриті в Microsoft офісних програм, якщо вони не додати) але це справді не Biggie змінювати формат, коли ви збережете). Таким чином, ви будете повністю може працювати разом з друзями з Microsoft Office. Обмінюватися документами і все в такому дусі. Вона працює близько 100 Мбайт для завантаження. Cheers: PranX |