![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, κάθε φορά που ανοίγω λέξη, ή το Excel υπάρχει πάντα ένα γκρίζο πλαίσιο που έρχεται με την "Ενεργοποίηση μακροεντολών", και "απενεργοποίησης μακροεντολών". i πάντα να πατήσετε το επιτρέψει καρτέλα μακροεντολές. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό το κουτί εκεί παρακαλώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το έγγραφο που περιέχει μακροεντολές άνοιγμα. Όπως και έχοντας ένα μικρό πρόγραμμα που εκτελείται σε ένα μικρό πρόγραμμα αυτό. Εφόσον γνωρίζετε το οποίο υπέβαλε το έγγραφο, να είναι ασφαλή. Το μόνο που μερικές φορές οι άνθρωποι χρησιμοποιούν για να εξάπλωση ιών κλπ.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Επίσης, αν έχετε ένα πρόγραμμα σαν PDF κατασκευαστή, μπορούν να χρησιμοποιούν τις μακροεντολές (συστήματα κολέγιο μου κάνει). Όπως είπε serverguy, είναι πιθανόν, αν γνωρίζετε που θα προέρχονταν από, και εάν το παράθυρο εμφανίζεται κάθε φορά που ξεκινάτε ένα νέο έγγραφο και εγώ, θα προέρχεται από εσάς, οπότε θα είναι και πάλι, είναι πιο πιθανό πρόστιμο.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Εάν επιλέξετε να απενεργοποιήσετε, απλά εμποδίζει την Μακροεντολές από τρέξιμο, αλλά το υπόλοιπο του εγγράφου θα είναι ακόμα ανοιχτό. Θα μπορούσε απλώς να είναι το διαδραστικό κουμπιά δεν λειτουργούν πια. Δεν επηρεάζει την κανονική υπολογισμούς στο Excel και αν, όπως η πρόσθεση ή την αφαίρεση. Απλά το διαδραστικό, τα πράγματα, όπως ένα κουμπί για επιστροφή στην πατρίδα.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
ευχαριστώ φίλε. καταλαβαίνω πολύ καλύτερα. |
|
| |||
| |||
| Δεν υπάρχει πρόβλημα.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ερώτηση Excel | prawleprovi | Office Suites & Εφαρμογές | 3 | 6η Μαΐου 2008 09:52 |
| Excel ερώτημα | HistoryGirl | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | 8η Απρ 2008 08:09 |
| Getting Word και Excel-νομικά και φθηνό | real77 | Office Suites & Εφαρμογές | 2 | 5 Μαρ 2008 12:01 |
| Getting Word και Excel-νέο laptop | real77 | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | 5 Μαρ 2008 10:02 |
| Word / Excel / Powerpoint - Query! | lagentium | Office Suites & Εφαρμογές | 2 | 18η Σεπ 2007 03:57 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |