![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi, ja kad god otvorite riječ, ili Excel uvijek postoji sivog okvira koji dolazi sa "Omogući makroa" i "onesposobiti makroa". Ja uvijek omogućiti makronaredbi pritisnite karticu. se bilo tko znati što ovaj okvir je tamo molim |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dokument ste otvaranja sadrži makroe. Kao što mali program izvodi mali program u njega. Dokle god znam koji je napravio dokument, oni su sigurni. Njegov samo da ponekad ljudi koriste ih za širenje virusa itd.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Također, ako imate program kao PDF maker, mogu koristiti makroe (mom faksu sustave učiniti). Kao serverguy rekao, oni su vjerojatno siguran ako znate koji su došli iz te, ako prozor dolazi do kada pokrenete novi dokument previše, bit će to dolazi iz tebe, pa će opet biti najvjerojatnije u redu.
| |||
| |||
| OK, tako to znači da ako ja pritisnite "onesposobiti makroa" instaed od omogućili, to ne smije otvoriti. ali to još uvijek ne otvarati bez obzira? |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ako odlučite deaktivirati, samo spriječiti makroa iz prikazuju, ali ostala dokumenta će i dalje otvoren. To može samo biti interaktivne gumbe ne rade više. Ona ne utječe na normalne kalkulacija u Excelu ipak, kao što su dodavanje ili subtracting. Samo interaktivnu, stvari, poput povratka kući gumb.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Quote:
thanks mate. Razumijem ga puno bolje. |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Excel pitanje | prawleprovi | Office & Applications | 3 | 6. svibanj 2008 09:52 |
| Excel pitanje | HistoryGirl | Office & Applications | 1 | 8. travanj 2008 08:09 |
| Uzimajući riječ i excel-legalno i jeftino | real77 | Office & Applications | 2 | 5. ožujak 2008 12:01 |
| Uzimajući riječ i excel-novi laptop | real77 | Office & Applications | 1 | 5. ožujak 2008 10:02 |
| Word / Excel / PowerPoint - upita! | lagentium | Office & Applications | 2 | 18. Ruj 2007 03:57 |
| Thread Tools | |
| |