![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| szia, amikor én nyitott Word, Excel, vagy mindig van egy szürke doboz, amely akár a "Makrók engedélyezése" és "disable Makrók". Mindig nyomja meg az, hogy a makrók lapot. Tudja valaki mi ez a doboz ott kérjük |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| E dokumentum tartalmazza a nyitó Makrókat. Mint egy kis program fut egy kis program van benne. Ameddig tudod, aki a dokumentumot, hogy biztonságban vannak. Az, hogy néha csak úgy használják, hogy a vírusok terjedésének, stb
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| is, ha van olyan program, mint egy PDF készítő, akkor tudja használni a makrók (főiskolai rendszerek). Serverguy Mint mondta, ezek valószínűleg a biztonságos, ha tudod, akik jöttek, és ha az ablak jön fel, amikor egy új dokumentum is, akkor jön magától, így ismét lehet leginkább finom.
| |||
| |||
| OK, hogy azt jelenti, ha a "disable macros" instaed az, hogy azt nem szabad. de ez még mindig nem nyílt tekintet? |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Ha úgy dönt, letiltani, csak megakadályozza a makrók futtatását, de a dokumentum többi továbbra is nyitva áll. Lehet, hogy csak az interaktív gombok nem működnek többé. Ez nem befolyásolja a rendes számítások Excel bár, mint hozzáadásával vagy kivonásával. Csak az interaktív, a dolgok, mint a hazatérésről gombra.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Idézet:
köszönet pajtás. értem, hogy sokkal jobb. |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Excel kérdés | prawleprovi | Office & Applications | 3 | 6. május 2008 09:52 |
| Excel kérdés | HistoryGirl | Office & Applications | 1 | 8. április 2008 08:09 |
| Ismerkedés a Word és Excel jogilag és olcsó | real77 | Office & Applications | 2 | 5. március 2008 12:01 |
| Ismerkedés a Word és Excel új laptop | real77 | Office & Applications | 1 | 5. március 2008 10:02 |
| Word / Excel / Powerpoint - Query! | lagentium | Office & Applications | 2 | 18. Szeptember 2007 03:57 |
| Téma eszközök | |
| |