![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, kai aš atidarau Word, Excel ar visada pilka dėžutė, kurie ateina prie "Įjungti makrokomandas" ir "išjungti" Macros ". visada paspauskite Įjungti makrokomandas tab. Ar kas nors žino, ką šis laukas yra ten prašom |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dokumentas, kurį norite atidaryti, yra makrokomandos. Kaip atsižvelgdamas maža programa veikia nedidelė programa jame. Tol, kol jūs žinote, kas padaryta dokumento, jie yra saugūs. Jo tik kad kartais žmonės naudoja juos užkrėsti virusais ir tt
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip pat, jei turite kaip PDF Maker programa, jos gali naudoti makrokomandas (Mano koledžas sistemomis). Kaip serverguy sakė, greičiausiai jie saugūs jei jūs žinote, kas jie atsiranda, ir jei langas pasirodo, kai pradėsite naują dokumentą, taip pat bus iš jūsų, kad vėl būtų greičiausiai baudą.
| |||
| |||
| Gerai, kad tai reiškia, kad jei aš paspauskite mygtuką "išjungti makrokomandas" instaed ir kad ji neturėtų būti atvira. bet ji vis dar nėra atvira nesvarbu? |
|
| |||
| |||
| Citata:
Jei nuspręsite išjungti, tiesiog neleisti paleisti makrokomandos, bet ir visame dokumente bus dar atvira. Tai gali būti tiesiog interaktyvios mygtukai nebeveikia. Tai neturi įtakos normalus skaičiavimus "Excel nors, pavyzdžiui, pridedant ar atimant. Tiesiog interaktyvios, ką, kaip grįžti namo mygtuką.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Citata:
Thanks mate. suprantu daug geriau. |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Excel Question | prawleprovi | Office Suites & Applications | 3 | 6 gegužė 2008 09:52 |
| Excel klausimas | HistoryGirl | Office Suites & Applications | 1 | 8 balandis 2008 08:09 |
| Pirmieji Word ir Excel teisiškai ir pigūs | real77 | Office Suites & Applications | 2 | 5 kovas 2008 12:01 |
| Pirmieji Word ir Excel naujas nešiojamas kompiuteris | real77 | Office Suites & Applications | 1 | 5 kovas 2008 10:02 |
| Word / Excel / PowerPoint - Query! | lagentium | Office Suites & Applications | 2 | 18 rugsėjis 2007 03:57 |
| Temos įrankiai | |
| |