![]() |
|
| |||
| |||
| hi, ja es atveru vārdu, vai Excel vienmēr pelēks kastīte, kas nāk klajā ar "Enable macros" un "atslēgt Macros". Es vienmēr nospiediet lai makro tab. Vai kāds zina, kas šajā ailē ir tur, lūdzu, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dokumentā, kuru atverat satur makro. Piemēram, ņemot neliela programma darbojas neliela programma tajā. Kamēr jūs zināt, kas veikusi dokumentu, tās ir drošas. Tā tikai, ka reizēm cilvēki to izmanto, lai izplatītu vīrusus uc
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| arī, ja jums ir programma, piemēram, PDF automāts, viņi var izmantot makro (koledžas sistēmas do). Tāpat kā serverguy teica, viņi, iespējams, ir drošas, ja jūs zināt, kas tie nāca no un ja logu pārādās kad jūs sākat jaunu dokumentu arī tā būs, kas nāk no jums, lai atkal, ir ļoti iespējams, naudas sodu.
| |||
| |||
| ok tik tas nozīmē, ka, ja es nospiediet "atslēgt macros" instaed par iespēju, tā nedrīkst atvērt. bet tas vēl nav atvērts neatkarīgi? |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ja izvēlaties atspējot, jūs vienkārši nepieļautu rādīt Makro, bet no dokumenta pārējā joprojām atvērts. To var tikai interaktīvās pogas nedarbojas vairs. Tas neskar parasto aprēķinus Excel, lai gan, piemēram, pievienojot vai atņemot. Just interaktīvas, lietas, piemēram, atgriešanās mājās pogu.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Quote:
thanks mate. saprast to daudz labāk. |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |