![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
hi, ori de câte ori am deschis cuvânt, sau Excel există întotdeauna o cutie de culoare gri care vine cu "Enable Macrocomenzi", şi "dezactiva Macrocomenzi". Intotdeauna mi-am apăsaţi activa macrocomenzile filă. Stie cineva ce această casetă este acolo pentru vă rugăm să
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Documentul pe care îl conţine deschidere Macrocomenzi. Ca şi cu un mic program care rulează un mic program în el.
Atât timp cât ştiu cine a făcut document, acestea sunt în siguranţă. Are doar că, uneori, oamenii le folosesc pentru a răspândi viruşi etc
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
de asemenea, dacă aveţi un program ca un creator de PDF, le pot utiliza macro-uri (sisteme de facultate mi face). Ca serverguy spus, ele sunt, probabil, în siguranţă, dacă ştii care au venit de la, şi în cazul în care fereastra apare ori de câte ori a începe un nou document de asemenea, acesta va fi venind de la tine, asa ca va din nou, cel mai probabil, să fie bine.
|
|||
|
|||
|
ok, astfel încât, dacă i mijloace de presă "dezactiva macrocomenzile" instaed a permite, nu ar trebui să deschidă. dar încă nu-l deschid, indiferent?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dacă alegeţi dezactiva, tocmai l-ai preveni Macrocomenzi de la difuzare, dar restul de documentul va rămâne deschis. S-ar putea să fie doar de interactive butoane nu mai lucra. Ea nu afectează normal calcule în Excel, deşi, cum ar fi adăugarea sau scăderea. Doar interactive, lucruri, ca un buton se întoarcă acasă.
|
|||
|
|||
|
Citat:
mersi colega. inteleg mult mai bine. |
|
|
|||
|
|||