![]() |
|
| |||
| |||
| merhaba, whenever I açık kelime veya Excel her zaman bu kadar Etkinleştir Makroları "" birlikte bir gri kutu, ve "devre dışı bırakmak Makrolar" dedi. Ben her zaman makro sekmesini etkinleştirmek basın. herkes bu kutuyu orada lütfen için ne olduğunu biliyor mu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Size açılıyor Belge Makrolar içerir. Gibi olan küçük bir program küçük bir programı çalışıyor. Sürece kim Belge yaptı biliyor, onlar güvende. Bu sadece bazen insanlar gibi virüsler yayılmak için kullanmak
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer bir PDF Maker gibi bir program da, bütün bunlar, makro kullanabilirsiniz (üniversitemle sistemleri var). Eğer kim nereden geldi biliyor serverguy gibi, muhtemelen, ve güvenli olduğunu söyledi eğer pencere gelir zaman siz de, bu sizin, bu yüzden olacak daha, büyük olasılıkla olması iyi gelecek yeni bir belge başlar.
| |||
| |||
| tamam ben basın "makroları devre dışı bırak" etkinleştirmek ve instaed, açmak gerekir ki demektir. ancak ne olursa olsun açık mı? |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Eğer devre dışı bırakmak, sadece çalışan gelen Makrolar önlemek, ancak seçtiğiniz belgenin geri kalan hala açık olacaktır. Sadece etkileşimli düğmeleri artık işe yaramazsa olabilir. Bu da, ekleyerek veya subtracting gibi Excel Normal hesaplamaları etkilemez. Sadece interaktif işler, bir eve dönüş düğmesi gibi.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
teşekkürler dostum. çok daha iyi anlıyorum. |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |