![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, коли я відкриваю слова або Excel завжди є сірий ящик, який поставляється з "Увімкнути макроси" і "відключати макроси". Я завжди преси включити макроси вкладки. Хто-небудь знає, що це поле не там, будь ласка |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Документ, який ви відкриваєте містить макроси. Як маючи невелику програму, працює невелика програма в ньому. До тих пір, як ви знаєте, хто зробив документ, вони знаходяться в безпеці. Його тільки що іноді люди використовують їх для розповсюдження вірусів т.д.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Також, якщо у вас є програма, як чайник PDF, вони можуть використовувати макроси (моїх системах коледжу роблять). Як serverguy сказав, вони, ймовірно, безпечно, якщо ви знаєте, хто вони родом, і якщо вікно з'являється при запуску нового документа теж, будуть надходити від вас, щоб знову, швидше за все, буде штраф.
| |||
| |||
| ИТАК, що означає, що якщо я натискаю кнопку "відключити макроси" instaed з дозволити, вона не повинна відкриватися. але вона все ще відкрита незалежно? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Якщо ви вирішили відключити, ви просто запобігти запуск макросів, але інша частина документа буде як і раніше, відкрита. Це може бути саме на інтерактивній кнопки не працюють. Вона не впливає на нормальні розрахунки в Excel, хоча, як складання або віднімання. Просто інтерактивним, речі, наприклад, кнопка повернення додому.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Завдяки Mate. розуміти набагато краще. |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Excel питання | prawleprovi | Office Suites & Застосування | 3 | 6 травня 2008 09:52 |
| Питання Excel | HistoryGirl | Office Suites & Застосування | 1 | 8 квітня 2008 08:09 |
| Початок того, що і Excel-правовому і дешево | real77 | Office Suites & Застосування | 2 | 5 березня 2008 12:01 |
| Початок того, що і Excel-новий ноутбук | real77 | Office Suites & Застосування | 1 | 5 березня 2008 10:02 |
| Word / Excel / PowerPoint - Query! | lagentium | Office Suites & Застосування | 2 | 18 вересня 2007 03:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |