![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Опитвате се да инсталирате работнически Suite 2004, Word, в частност. Всичко изглежда наред с Отидете на инсталацията, докато не кликнете върху Word след като инсталирате, след което ще получа съобщение ... Microsoft Word не е инсталиран за текущия потребител. Пусни настройка за да инсталирате приложението ... Всички останали части на произведения Suite са ОК - Пари, Encartia др но не "не с Word. Са опитвали деинсталирате, но същият резултат при повторно инсталиране, проверете micsoft helpsite и намери позоваването на изтриване HKEY-ТЕКУЩИ-ПОТРЕБИТЕЛ \ Software \ Microsoft \ Office, но не могат да открият следи от това в списъка, може би това е проблема - факта, че не е там изобщо. Всяко Помощ / съвети много оценявам. :? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не съм се намира това преди, но намери информация за вас.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То няма да има червен като имате инсталиран MS работнически не MS Office.
| |||
| |||
| Ами капчести wolfey, думата не е част от строителните работи пакет. Нито е Excel др Работи има свой текстообработваща програма и програма за електронни таблици, които не са същите като тези, които са включени в офис пакет. |
|
| |||
| |||
| Много вярно Дейв всъщност аз имам дела 2001 и Excel и всички файлове имат разширението на файла. Xlr срещу Office Excel extentions на. XLS |