![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Pokus o instalaci Works Suite 2004, Word zejména. Vše se zdá OK jít s instalací, až jsem klikněte na Word po instalaci, pak jsem si zprávu ... Microsoft Word nebyl nainstalován pro běžné uživatele. Běh instalace aplikace ... Všechny ostatní části Works Suite jsou OK - Peníze, Encartia apod., ale ne ne s aplikací Word. Se pokusili odinstalovat, ale stejný výsledek na re-install, zkontrolujte micsoft helpsite a našel odkaz na smazání HKEY-SOUčASNÁ-User \ Software \ Microsoft \ Office, ale můžete najít žádné stopy po tomto seznamu, možná to je právě ten problém - skutečnost že není tam vůbec. Pomoc / radu moc ocenili. :? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I haven't setkají před ale zjistilo, že některé informace pro vás.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nebude tam Red jak máte nainstalován MS Díla ne MS Office.
| |||
| |||
| I puntíkovaný wolfey, slovo není součástí díla balíčku. Ani je Excel atd. Díla má svůj vlastní textový procesor a tabulkový procesor, který není stejný jako ty, zahrnutých do kancelářských balíků. |
|
| |||
| |||
| Velmi pravdivé Dave ve skutečnosti jsem Díla 2001 a Excel a veškeré soubory mají příponu souboru na. XLR oproti Office Excel extentions dne. Xls |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Xp instalace problém | xactly | Operační systémy Windows | 5 | 20.října 2009 09:57 |
| Word 2007, s výjimkou stránek od slov | snowblind | Office & Aplikace | 8 | 21. březen 2009 13:27 |
| Divný problém pokouší nainstalovat AOL | P5200 | Obecné Software Chat | 5 | 2. března 2009 13:24 |
| Instalace XP Pro. Problém | Benji | Operační systémy Windows | 9 | 11. prosince 2007 13:14 |
| Instalace Windows problém | theonewhoneedshelp | Operační systémy Windows | 1 | 21. Září 2007 14:09 |
| Thread Nástroje | |
| |