![]() |
|
| |||
| |||
| Προσπαθώντας να εγκαταστήσετε Works Suite 2004, ιδίως το Word. Όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά με την εγκατάσταση μέχρι να κάνετε κλικ πάνω στο Word μετά την εγκατάσταση, τότε θα λάβετε ένα μήνυμα ... Microsoft Word δεν έχει εγκατασταθεί για τον τρέχοντα χρήστη. Εκτελέστε το πρόγραμμα Εγκατάστασης για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή ... Όλα τα άλλα μέρη του Works Suite είναι ΟΚ - Τα χρήματα, Encartia κ.λπ., αλλά η μη δεν με το Word. Προσπαθήσαμε αλλά απεγκαταστήσετε ίδιο αποτέλεσμα για την εκ νέου εγκατάσταση, ελέγξτε τη micsoft helpsite και βρέθηκαν αναφορά στη διαγραφή HKEY-ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΧΡΗΣΤΗ \ Software \ Microsoft \ Office αλλά δεν μπορεί να βρει ίχνος αυτής της λίστας, ίσως αυτό είναι το πρόβλημα - το γεγονός ότι δεν υπάρχει καθόλου. Οποιαδήποτε βοήθεια / συμβουλές ιδιαίτερα αποτελεσματικό. :? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν έχω έρθει σε αυτό, αλλά βρέθηκε πριν από μερικές πληροφορίες για εσάς.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν θα είναι εκεί Κόκκινο όπως έχετε εγκατεστημένο το MS Έργων δεν MS Office.
| |||
| |||
| Well spotted wolfey, λέξη δεν είναι μέρος του πακέτου έργων. Δεν είναι το Excel κλπ Έργα έχει το δικό του επεξεργαστή κειμένου και λογιστικών φύλλων πρόγραμμα που δεν είναι τα ίδια με αυτά που περιλαμβάνονται στο πακέτο γραφείου. |
|
| |||
| |||
| Πολύ αλήθεια Dave στην πραγματικότητα έχω Έργων 2001 και το Excel και οποιαδήποτε αρχεία έχουν επέκταση αρχείου του. XLR έναντι Office Excel επεκτάσεις του. Xls |