![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Próbál telepíteni Works Suite 2004, a Word is. Minden úgy tűnik, hogy az OK gombra a telepítés, amíg nem kattint rá a Word után telepíti, akkor kap egy üzenetet ... Microsoft Word nincs telepítve az aktuális felhasználó számára. Run setup telepíthető alkalmazás ... Minden más részein Works Suite vannak - Pénz, Encartia stb, de a nem nem a Word. Próbálták eltávolítani, de ugyanazt az eredményt az újra telepítés, ellenőrizze a micsoft helpsite, és megállapította, hogy törli HKEY-CURRENT-USER \ Software \ Microsoft \ Office de találunk nyoma sincs ezen a listán, talán ez a probléma - az a tény, hogy nem létezik egyáltalán. Minden segítséget / tanácsot örvend. :? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én még nem találkoztam, de ez előtt talált némi információ az Ön számára.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem lesz ott a Red telepített MS Works nem MS Office.
| |||
| |||
| Well spotted wolfey, szóval nem a művek csomagot. Sem az Excel stb Üzemi saját szövegszerkesztő és táblázatkezelő program, ami nem ugyanaz, mint az is szerepel az irodai csomagot. |
|
| |||
| |||
| Nagyon igaz Dave valójában már 2001-ben és Művek és az Excel-fájlt a fájl kiterjesztése. XLR, illetve az Office Excel extentions. Xls |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Xp install probléma | xactly | A Windows operációs rendszerek | 5 | Október 20, 2009 09:57 |
| Word 2007, Word-ből Kivéve oldalak száma | snowblind | Office & Applications | 8 | 21. március 2009 13:27 |
| Weird Problem Próbálok Telepítse az AOL | P5200 | General Chat szoftver | 5 | 2. március 2009 13:24 |
| Felszerel XP pro. Probléma | Benji | A Windows operációs rendszerek | 9 | 11. december 2007 13:14 |
| A Windows telepítése | theonewhoneedshelp | A Windows operációs rendszerek | 1 | 21. Szeptember 2007 14:09 |
| Téma eszközök | |
| |