![]() |
|
| |||
| |||
| מנסה להתקין את Works Suite 2004, מילה מסוימת. הכל נראה בסדר ללכת עם ההתקנה עד שאני לחץ על גבי מילה לאחר ההתקנה, ואז אני מקבל הודעה ... Microsoft Word לא הותקן עבור המשתמש הנוכחי. הפעל את תוכנית ההתקנה כדי להתקין את היישום ... כל החלקים האחרים של Works Suite בסדר - כסף, אבל Encartia וכו 'א לא לא עם Word. ניסית להסיר את ההתקנה אך באותה תוצאה על להתקין מחדש, לבדוק את micsoft helpsite ומצאתי הפניה ל-מחיקת HKEY נוכחית משתמש \ Software \ Microsoft \ Office אבל לא יכול למצוא שמץ של ברשימה זו, אולי זה הבעיה - העובדה כי הוא לא שם בכלל. כל עזרה / עצה הרבה appreciated. :? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא צריך לבוא על פני זה בעבר אבל מצאתי לך קצת מידע.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה לא יהיה שם אדום כמו שהתקנת אתה לא עובד של MS-MS-Office.
| |||
| |||
| גחור wolfey ובכן, המילה היא אינה חלק מן העבודות החבילה. גם היא Excel וכו ' עובד שלו יש מעבד תמלילים או גיליון אלקטרוני בתוכנית שאינה זהה את אלו כללו את חבילת Office. |
|
| |||
| |||
| נכון מאוד דייב למעשה אני עובד 2001 ו-Excel וכל הקבצים יש סיומת של הקובץ. Xlr כמו נגד extentions של Office Excel. XLS |