![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Trying to install Works Suite 2004 Word ypač. Viskas atrodo eiti Gerai su įdiegti kol aš spustelėkite ant "Word" po install, tada gaunu žinutę ... Microsoft Word nebuvo įrengti dabartiniam vartotojui. Vykdyti diegimą, siekiant įdiegti programą ... Visos kitos dalys Works Suite yra gerai - pinigai, Encartia ir tt, bet jos neturi jokio ryšio su Word. Bandė pašalinti, tačiau pats rezultatas vėl įdiegti, patikrinti micsoft helpsite ir rasti nuorodas į ištrinti HKEY-current-USER \ Software \ Microsoft \ Office tačiau galima rasti jokių pėdsakų šį sąrašą, gal tai yra problema - faktas, kad jo nėra visai. Any help / patarimai much appreciated. :? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš atėjau ne visos prieš tai, bet rasiu jums informacijos.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jis ten nebus raudonos įdiegtas MS Works nėra MS Office.
| |||
| |||
| Gerai pastebėtas wolfey, žodis nėra įtrauktas į darbų paketą. Nei vienas is Excel "ir tt Kūriniai turi savo tekstų redagavimo ir skaičiuoklių programa, kuri yra ne tas pats, kaip tokios pat biuro paketas. |
|
| |||
| |||
| Labai teisinga Dave tikrųjų turiu Works 2001 ir Excel failus ir bet kurios failo plėtinį į. XLR prieš Office Excel plėtinius ir. Xls |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| XP diegimo problemos | xactly | Windows "operacinės sistemos | 5 | 20 spalis 2009 09:57 |
| Word 2007 Pašalinimas iš Word count | snowblind | Office Suites & Applications | 8 | Kovas 21, 2009 13:27 |
| Keista problema bandant įdiegti AOL | P5200 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 5 | 2 kovas 2009 13:24 |
| Įdiekite XP Pro. Problema | Benji | Windows "operacinės sistemos | 9 | 11 gruodis 2007 13:14 |
| Windows Install Problem | theonewhoneedshelp | Windows "operacinės sistemos | 1 | 21 rugsėjis 2007 14:09 |
| Temos įrankiai | |
| |