![]() |
|
| |||
| |||
| Trying to install Works Suite 2004, Word jo īpaši. Viss šķiet iet OK ar instalētu līdz es noklikšķiniet uz Word pēc instalēt, tad man ziņu ... Microsoft Word nav instalēta pašreizējiem lietotājiem. Palaidiet uzstādīšanas programmu, lai instalētu piemērošana ... Visas pārējās daļas Works Suite ir OK - Nauda, Encartia utt bet tā nav ne ar Word. Ir mēģinājuši atinstalēt, taču pats rezultāts, atkārtoti instalēt, pārbaudiet micsoft helpsite un konstatēja, ka atsauces svītrošana HKEY ILGTERMIŅA lietotājs \ Software \ Microsoft \ Office, bet var atrast šī nav mikroelementu līmenis sarakstā, varbūt šī ir problēma - fakts ka tur nav vispār. Any help / konsultācijas much appreciated. :? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man nav saskārušies šo agrāk, bet konstatēja nelielu info par jums.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas nebūs tur sarkans kā ir instalēta MS Works nav MS Office.
| |||
| |||
| Nu spotted wolfey, vārds nav daļa no darbu pakete. Tāpat nav Excel uc Darbi ir savs vārds procesoru un izklājlapu programma, kas nav tādi paši kā tie, kas iekļauti biroja pakete. |
|
| |||
| |||
| Very true Dave patiesībā man Works 2001 un visas Excel failiem ir faila paplašinājums ir. XLR pret Office Excel extentions of. Xls |