![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pokus o inštaláciu Works Suite 2004, Word najmä. Všetko sa zdá OK ísť s inštaláciou, až jsem kliknite na Word po inštalácii, potom som si správu ... Microsoft Word nebol nainštalovaný pre bežných užívateľov. Beh inštalácia aplikácie ... Všetky ostatné časti Works Suite sú OK - Peniaze, Encartia apod, ale nie nie s aplikáciou Word. Sa pokúsili odinštalovať, ale rovnaký výsledok na re-install, skontrolujte micsoft helpsite a našiel odkaz na zmazanie HKEY-SÚčASNÁ-User \ Software \ Microsoft \ Office, ale môžete nájsť žiadne stopy po tomto zozname, možno to je práve ten problém - skutočnosť že nie je tam vôbec. Pomoc / radu moc ocenili. :? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I Nenašli stretnú pred ale zistilo, že niektoré informácie pre vás.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nebude tam Red ako máte nainštalovaný MS Diela ne MS Office.
| |||
| |||
| I puntíkovaný wolfey, slovo nie je súčasťou diela balíka. Ani je Excel atď Diela má svoj vlastný textový procesor a tabuľkový procesor, ktorý nie je rovnaký ako ty, zaradených do kancelárskych balíkov. |
|
| |||
| |||
| Veľmi pravdivé Dave v skutočnosti som Diela 2001 a Excel a všetky súbory majú príponu súboru na. XLR oproti Office Excel extentions dňa. XLS |