![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Намагаючись встановити Works Suite 2004, Microsoft Word, зокрема. Здається, що все OK Go з установкою, поки я натискаю на слово після установки, то я отримую повідомлення ... Microsoft Word не було встановлено для поточного користувача. Запустити програму встановлення програм ... Всі інші частини Works Suite є ОК - Money, Encartia і т.д., але свого ні ні з Microsoft Word. Намагався видалити, але той же результат на повторну установку, перевірку micsoft helpsite і знайшов посилання на видалення HKEY струмом USER \ Software \ Microsoft \ Office, але може знайти ніяких слідів цього в списку, може бути, проблема саме в цьому - той факт, що це не було зовсім. Будь-яка допомога та консультування дуже високу оцінку. :? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я прийшов не через це раніше, але знайти деяку інформацію для вас.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Він там не буде червоний, як ви встановили MS Works НЕ MS Office.
| |||
| |||
| Ну плямистий wolfey, слово не є частиною пакету робіт. Ні це Excel і т.д. Робота має свій власний текстовий процесор і електронні таблиці, які не співпадають з показниками, включеними в офісний пакет. |
|
| |||
| |||
| Дуже вірно Дейв насправді я маю діла 2001 і Excel і будь-які файли мають розширення імені файлу розширення. XLR проти Office Excel з розширеннями. XLS |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Xp установка проблема | xactly | Операційні системи Windows | 5 | 20 жовтня 2009 09:57 |
| Word 2007, не враховуючи сторінок Word Count | Snowblind | Office Suites & Застосування | 8 | 21 березня 2009 13:27 |
| Дивну проблему намагається встановити AOL | P5200 | General Software чат | 5 | 2 березня 2009 13:24 |
| Встановити XP Pro. Проблеми | Бенджі | Операційні системи Windows | 9 | 11 грудня 2007 13:14 |
| Windows Install Problem | theonewhoneedshelp | Операційні системи Windows | 1 | 21 вересня 2007 14:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |