![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз имам две PSPs (оригинал дебел стил) за продажба. Също така има 2 х Ridge Racer и 2 х Тенис на играта (2007 мисля) Аз ще получа повече информация и снимки, ако anyones интересува. Само основно съдийствам интерес тук или аз ще ги тури на иБей. Аз също имам 2 Nintendo DSS, отново с много голяма полза. Original стил отново. Някои игри, включително 2 х Домашни любимци, 2 х Марио, 2 х нещо друго. В много добро състояние, и мисля, че там е мека случая и някои други неща.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако сте щастливи да чакаме един месец, или така и цената е прав, аз може да се интересуват от една от PSP години.
| |||
| |||
| Терес със сигурност не Rush .... Съм ги в продължение на две години сега очакваме!
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Няма проблеми с изобщо да взема това? |
|
| |||
| |||
| Никой. Ще трябва да се събере всичко заедно и да получите някои снимки.
|
| |||
| |||
| Какво DS игри са те? Punkin е Марио картинг, но не може да се интересуват от друго Марио и може би любимец игри ако знаех кои са те. Също така, по възможност, ако сте имали Kim Possible игра, която да бъде убиец. Тя губи нейни и аз, не са в състояние да го намерите ......... Разбира се аз не изглеждаше много трудно LOL. |
|
| |||
| |||
| YH ние определено има някои игри за домашни любимци. Ще проверяват за теб, бе напълно забравил за тази тема. Чичо ми живее в Чикаго, и редовно посещение нас тук, така че той ми е корабоплаването човек:) Той се е добре с обменния курс: (
|
| |||
| |||
| Забравите или изгубите интерес? |
|
| |||
| |||
| Забравя: ( Аз ще опитам да го направя тази седмица, има много случва точно сега.