μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > CJ Μεταχειρισμένα Marketplace

Register

2 x + πρωτότυπα PSP μερικά παιχνίδια. Επίσης DSS και Nintendo Game Boy Advance

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 17 Ιανουαρίου 2009, 17:01
Συντονιστής Ομάδας

Default 2 x + πρωτότυπα PSP μερικά παιχνίδια. Επίσης DSS και Nintendo Game Boy Advance

Έχω δύο ΠΥΠ (πρωτότυπο στυλ χοντρές) για πώληση.

Επίσης έχει 2 x και Ridge Racer 2 x Tennis Game (2007 νομίζω)

Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες και εικόνες αν ενδιαφέρεται anyones. Απλά ουσιαστικά κριθεί συμφέρον για εδώ ή Θα τεθούν σε eBay.

Έχω επίσης 2 Nintendo DSS, και πάλι με πολύ μικρή χρήση. Αρχικό στυλ ξανά.

Ορισμένα παιχνίδια συμπεριλαμβανομένων 2 x κατοικίδια, Mario 2 x, 2 x κάτι άλλο.

Σε πολύ καλή κατάσταση, και πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση ένα μαλακό και κάποια άλλα πράγματα.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 18 Γενάρη 2009, 11:11
Rik
Banned Ομάδα

Default 2 x + πρωτότυπα PSP μερικά παιχνίδια. Επίσης DSS και Nintendo Game Boy Advance

Αν είναι στην ευχάριστη θέση να περιμένουμε ένα μήνα περίπου και η τιμή είναι σωστή, και μπορεί να ενδιαφέρονται για ένα από τα ΠΜΣ του.

Το σύστημά μου: Glowbox

Processor (s):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Motherboard:
Asus K8V-X
Μνήμες:
512meg Infineon pc3200
Κάρτα γραφικών (ες):
Ζαφείρι Radeom 9600 Atlantis Pro 128MB
Κάρτα Ήχου:
AC97
Hard Drive (s):
40gig, 80gig, και 200gig
Optical Drive (s):
1 * καυστήρα cd, dvd rom 1 *
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Τώρα Διαδίκτυο
Monitor (ες):
Dell 19 "
Operating System (s):
XP Pro
Old 18 Γενάρη 2009, 15:35
Συντονιστής Ομάδας

Theres σίγουρα δεν βιασύνη .... Έχω είχε τους για δύο χρόνια τώρα να περιμένω!

Old 18 Γενάρη 2009, 15:37
Rik
Banned Ομάδα

Δεν με τα προβλήματα σε όλα τα πάρω αυτό;
Old 18 Γενάρη 2009, 16:08
Συντονιστής Ομάδας

Δεν υφίσταται. Θα πρέπει να συγκεντρωθούν τα πάντα μαζί και να λάβω κάποιες φωτογραφίες.

Old 29 Ιανουαρίου 2009, 15:18
Ομάδα Δωρητών

DS Τι παιχνίδια είναι αυτά; Punkin έχει Mario Kart, αλλά μπορεί να ενδιαφέρονται για ένα άλλο και ίσως το Mario Pet παιχνίδια αν ήξερα ποια ήταν. Επίσης, για μια ευκαιρία, αν είχε την Κιμ Πιθανή παιχνίδι, που θα ήταν δολοφόνος. Έχασε και το δικό μου δεν ήταν σε θέση να το βρείτε ......... Φυσικά δεν το έχω εξετάσει πολύ σκληρά lol.
Old 29 Ιανουαρίου 2009, 16:08
Συντονιστής Ομάδας

YH μας σίγουρα έχουν κάποια παιχνίδια για κατοικίδια ζώα. Θα ελέγξουμε για εσάς, είχαν εντελώς ξεχάσει αυτό το νήμα.

Ο θείος μου ζει στο Σικάγο, και τακτικά επισκέψεις μας εδώ, οπότε αυτός είναι ο άνθρωπος μου ναυτιλία:)

Είναι καλό να χρησιμοποιείται με τη συναλλαγματική ισοτιμία: (

Old 9 Φεβρουαρίου 2009, 14:23
Ομάδα Δωρητών

Ξεχάσετε ή χάσετε ενδιαφέρον;
Old 9 Φεβρουαρίου 2009, 16:05
Συντονιστής Ομάδας

Ξεχάσω: (

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτή την εβδομάδα, θα έχουμε πολλά για τώρα.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Fast Moving παιχνίδια βελτιώνει δεξιότητες για την πιο αργή μετακίνηση παιχνίδια! NeuroDrive PC & Console Gaming 1 4 Φεβ 2009 04:19
Ποια είναι καλύτερα για το Nintendo Wii ... Debbie V PC & Console Gaming 1 21 Νοε 2008 10:03
Nintendo DS HistoryGirl PC & Console Gaming 6 18 Ιαν 2008 08:13
Γεια σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων! chrismass1 Καθιέρωση Yourself Εδώ 9 10 Οκτ 2007 13:10
Πώς να καθοριστεί το Nintendo DS; Ρωτήστε Kenzie! :-) PC & Console Gaming 1 20 Μαρ 2007 09:21
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.