![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω δύο ΠΥΠ (πρωτότυπο στυλ χοντρές) για πώληση. Επίσης έχει 2 x και Ridge Racer 2 x Tennis Game (2007 νομίζω) Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες και εικόνες αν ενδιαφέρεται anyones. Απλά ουσιαστικά κριθεί συμφέρον για εδώ ή Θα τεθούν σε eBay. Έχω επίσης 2 Nintendo DSS, και πάλι με πολύ μικρή χρήση. Αρχικό στυλ ξανά. Ορισμένα παιχνίδια συμπεριλαμβανομένων 2 x κατοικίδια, Mario 2 x, 2 x κάτι άλλο. Σε πολύ καλή κατάσταση, και πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση ένα μαλακό και κάποια άλλα πράγματα.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν είναι στην ευχάριστη θέση να περιμένουμε ένα μήνα περίπου και η τιμή είναι σωστή, και μπορεί να ενδιαφέρονται για ένα από τα ΠΜΣ του.
| |||
| |||
| Theres σίγουρα δεν βιασύνη .... Έχω είχε τους για δύο χρόνια τώρα να περιμένω!
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Δεν με τα προβλήματα σε όλα τα πάρω αυτό; |
|
| |||
| |||
| Δεν υφίσταται. Θα πρέπει να συγκεντρωθούν τα πάντα μαζί και να λάβω κάποιες φωτογραφίες.
|
| |||
| |||
| DS Τι παιχνίδια είναι αυτά; Punkin έχει Mario Kart, αλλά μπορεί να ενδιαφέρονται για ένα άλλο και ίσως το Mario Pet παιχνίδια αν ήξερα ποια ήταν. Επίσης, για μια ευκαιρία, αν είχε την Κιμ Πιθανή παιχνίδι, που θα ήταν δολοφόνος. Έχασε και το δικό μου δεν ήταν σε θέση να το βρείτε ......... Φυσικά δεν το έχω εξετάσει πολύ σκληρά lol. |
|
| |||
| |||
| YH μας σίγουρα έχουν κάποια παιχνίδια για κατοικίδια ζώα. Θα ελέγξουμε για εσάς, είχαν εντελώς ξεχάσει αυτό το νήμα. Ο θείος μου ζει στο Σικάγο, και τακτικά επισκέψεις μας εδώ, οπότε αυτός είναι ο άνθρωπος μου ναυτιλία:) Είναι καλό να χρησιμοποιείται με τη συναλλαγματική ισοτιμία: (
|
| |||
| |||
| Ξεχάσετε ή χάσετε ενδιαφέρον; |
|
| |||
| |||
| Ξεχάσω: ( Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτή την εβδομάδα, θα έχουμε πολλά για τώρα.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Fast Moving παιχνίδια βελτιώνει δεξιότητες για την πιο αργή μετακίνηση παιχνίδια! | NeuroDrive | PC & Console Gaming | 1 | 4 Φεβ 2009 04:19 |
| Ποια είναι καλύτερα για το Nintendo Wii ... | Debbie V | PC & Console Gaming | 1 | 21 Νοε 2008 10:03 |
| Nintendo DS | HistoryGirl | PC & Console Gaming | 6 | 18 Ιαν 2008 08:13 |
| Γεια σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων! | chrismass1 | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 9 | 10 Οκτ 2007 13:10 |
| Πώς να καθοριστεί το Nintendo DS; | Ρωτήστε Kenzie! :-) | PC & Console Gaming | 1 | 20 Μαρ 2007 09:21 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |