![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imam dva PSPs (izvorni stil deblji) za prodaju. Također imati 2 x Ridge Racer i 2 x Tennis Game (2007 mislim) Ja ću dobiti više informacija i slika, ako anyones zainteresirani. Dovoljno je u osnovi kamate na prosudbu ovdje ili ću ih na eBay. JA isto tako imati 2 Nintendo DSS, opet sa vrlo malo korištenja. Originalni stil ponovno. Neke igre uključujući 2 x Pets, 2 x Mario, 2 x nešto drugo. U vrlo dobrom stanju, i mislim da ima mekanu slučaju i nekih drugih stvari.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako ste sretni da čekati mjesec dana ili tako, a cijena je u pravu, i svibanj biti zainteresirani za jedan od PSP-a.
| |||
| |||
| Theres no sigurno dojuriti .... Ja sam ih imao dvije godine i ja očekujem!
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Nema problema sa svim i uzeti to? |
|
| |||
| |||
| Bez. Ja ću sve da se okupe zajedno i dobiti neke fotografije.
|
| |||
| |||
| Što DS igre su oni? Mario Kart Punkin ima, ali sam svibanj biti zainteresirana za još jedan Mario i možda Pet igre ako sam znao da one koji su bili. Također, na sreću, ako je imao Kim Mogući igra, koja bi mogla biti ubojica. Ona i njezin izgubljeni nisam bio u mogućnosti pronaći ......... naravno nisam pogledao jako teško lol. |
|
| |||
| |||
| Yh ćemo definitivno imati neki ljubimac igre. Ja ću provjeriti za vas, imali potpuno zaboravljena o ovom thread. Moj stric živi u Chicagu, i redovno posjeta nas ovdje, tako da je on čovjek moj shipping:) Ona se s dobrom tečaju: (
|
| |||
| |||
| Ti zaboraviti ili izgubiti interes? |
|
| |||
| |||
| Ja zaboraviti: ( Ja ću pokušati to učiniti ovaj tjedan, dobio puno odlazeći na pravo zatim.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Fast Moving igara poboljšava vještine za sporije se kreće pobjednik "na psihologiju"! | NeuroDrive | PC & konzole Igre | 1 | 4. veljača 2009 04:19 |
| Koji je bolji za Nintendo Wii ... | Debbie V | PC & konzole Igre | 1 | 21. studeni 2008 10:03 |
| Nintendo DS | HistoryGirl | PC & konzole Igre | 6 | 18 siječanj 2008 08:13 |
| Pozdrav & hvala unaprijed! | chrismass1 | Uvesti Yourself Ovdje | 9 | 10. listopad 2007 13:10 |
| Kako lažirati Nintendo DS? | Pitajte Kenzie! :-) | PC & konzole Igre | 1 | 20. ožujak 2007 09:21 |
| Thread Tools | |
| |