![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turiu du MPT (originalas storesnis stilius) pardavimui. Taip pat yra 2 x Ridge Racer ir 2 x Tennis Game (2007 I think) Gausiu daugiau info ir nuotraukų, jei anyones domina. Tiesiog iš esmės sprendžiant interesų čia ar aš juos į eBay. Taip pat turiu 2 Nintendo DSS, vėl labai mažai naudoti. Originalus stilius vėl. Keletas žaidimų, įskaitant 2 x Gyvūnai, 2 x Mario, 2 x something else. Labai geros būklės, ir aš manau, yra minkštas atveju ir kai kurios kitos medžiagos.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei esate laimingas laukti mėnesio ar taip ir kaina yra teisinga, aš gali būti suinteresuotas vienas PSP's.
| |||
| |||
| Theres tikrai ne piko .... Turėjau juos du metus dabar tikiuosi!
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ne su visais aš tai problemos? |
|
| |||
| |||
| Nė vienas. Aš turiu rinkti viskas kartu ir gauti nuotraukas.
|
| |||
| |||
| Kas DS žaidimai jie? Punkin turi Mario Kart, tačiau gali sudominti kitą Mario ir galbūt Sporto žaidimai jei aš žinojau, tai kokios jos buvo. Be to, apie galimybę, jeigu būtumėte Kim Possible žaidimą, kad būtų žudikas. Ji prarado autorystė ir aš negalėjo rasti ......... Žinoma, aš ne atrodė labai sunku lol. |
|
| |||
| |||
| YH mes tikrai turi tam tikrų naminių gyvūnėlių žaidimus. Aš patikrinti Jums buvo visiškai pamiršti apie šio pokalbio. Mano dėdė gyvena Čikagoje, o nuolat apsilankymai mums čia, todėl jis yra mano vyras laivyba:) Anksčiau gera su kursas: (
|
| |||
| |||
| Pamiršus arba praranda susidomėjimą? |
|
| |||
| |||
| Aš pamirštu: ( I'll try to do it, šią savaitę gavo daug vyksta dabar.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Greitai judantis žaidimai gerina įgūdžius lėčiau judančių žaidimai! | NeuroDrive | PC & konsolės Žaidimai | 1 | 4 vasaris 2009 04:19 |
| Kuris yra geresnis už Nintendo Wii ... | Debbie V | PC & konsolės Žaidimai | 1 | Lapkritis 21, 2008 10:03 |
| Nintendo DS | HistoryGirl | PC & konsolės Žaidimai | 6 | 18 sausis 2008 08:13 |
| Hello & Thanks in advance! | chrismass1 | Introduce yourself here | 9 | 10 spalis 2007 13:10 |
| Kaip nustatyti Nintendo DS? | Klauskite Kenzie! :-) | PC & konsolės Žaidimai | 1 | Kovas 20, 2007 09:21 |
| Temos įrankiai | |
| |