![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man ir divas PSP (original biezāka stils) pārdošanai. Ir arī 2 x Ridge Racer un 2 x Tennis Game (2007 I think) Es iegūtu vairāk informācijas un bildes ja anyones neinteresē. Just būtībā spriežot procentu šeit vai es ņemšu viņus uz eBay. Man ir arī 2 Nintendo DSS, atkal ļoti maz izmantota. Original style vēlreiz. Daži tai skaitā 2 x Pets, 2 x Mario, 2 x kaut kas cits spēles. Ļoti labā stāvoklī, un es domāju, ka tur ir mīkstas un dažas citas lietas.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja esat apmierināts jāgaida mēnesi, vai arī tā, un cena ir taisnība, es varētu būt ieinteresēts vienā no PSP's.
| |||
| |||
| Theres noteikti nav rush .... Man bija tos divus gadus es ceru!
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ne ar visu es to problēmas? |
|
| |||
| |||
| Neviens. Es ņemšu to savākt visu kopā un dabūt fotogrāfijas.
|
| |||
| |||
| Kas DS spēles viņi ir? Punkin ir Mario Kart, bet es varētu būt ieinteresēts citā Mario un varbūt Pet spēles, ja es zināju, kādi tie bija. Arī par iespēju, ja tu būtu Kim Iespējamās spēle, tas būtu slepkava. Viņa zaudēja viņas, un man nav izdevies atrast ......... Protams, es neesmu izskatījās ļoti grūti lol. |
|
| |||
| |||
| YH mums noteikti ir dažas pet spēles. I'll check jums bija pilnīgi aizmirsts par šo pavedienu. Mans tēvocis dzīvo Čikāgā, un regulāri apmeklējumi mums šeit, tāpēc viņš ir mans kuģniecība man:) To izmanto, lai būtu labi ar valūtas maiņas kursa: (
|
| |||
| |||
| Aizmirstat vai zaudē interesi? |
|
| |||
| |||
| Esmu aizmirsis: ( I'll try to darīt šonedēļ ieguvuši daudz notiek tieši tagad.