![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mam dwa PSP (oryginalny styl grubsze) do sprzedaży. Również 2 x Ridge Racer i 2 x Tenis Game (2007 Myślę) I będzie więcej zdjęć i informacji, jeżeli zainteresowane anyones. Wystarczy w zasadzie sądząc interesie tutaj I'll lub umieścić je w serwisie eBay. I also have 2 Nintendo DSS, ponownie bardzo mało przydatna. Oryginalny styl ponownie. Niektóre gry w tym 2 x Zwierzęta, 2 x Mario, 2 x coś innego. W bardzo dobrym stanie, a myślę, że istnieje miękkich przypadku i kilka innych rzeczy.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli jesteś zadowolony poczekać miesiąc lub i tak cena jest prawo, i może być zainteresowana w jednym z PSP's.
| |||
| |||
| Theres pewno nie spieszyć .... I've had nich dwa lata teraz oczekują!
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Brak problemów z wszystkich i zrobić? |
|
| |||
| |||
| Żaden. I będziesz musiał zebrać wszystko razem i trochę zdjęć.
|
| |||
| |||
| Co DS gry są? Mario Kart Punkin ma, ale mogą być zainteresowane w innym Mario a może PET gry gdybym wiedział jakie były. Ponadto, na szansę, jeśli miał Kim Possible gra, która byłaby morderca. Ona straciła jej i nie była w stanie go znaleźć ......... Oczywiście nie mam bardzo twarde lol. |
|
| |||
| |||
| Yh my zdecydowanie jakiś domowych gier. I'll check for you, miał całkowicie zapomnieli o tym wątku. Mój wujek mieszka w Chicago, i regularnie odwiedza nas, więc jest moim żeglugi man:) To był dobry z kursu: (
|
| |||
| |||
| Zapominasz lub tracą zainteresowanie? |
|
| |||
| |||
| I zapomnieć: ( I'll try to zrobić w tym tygodniu, dostał wiele się dzieje teraz.
![]() |
|
| Zakładki |