![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am două PSPs (original stil gros) de vânzare. De asemenea, de 2 x Ridge Racer şi 2 x Tenis Game (2007 cred) I va primi mai multe informaţii şi imagini, dacă anyones interesate. Doar în esenţă JUDGING interes pe aici sau voi le-a pus pe eBay. Am avea, de asemenea, 2 Nintendo DSS, din nou, cu foarte puţin de utilizare. Stilul original din nou. Unele jocuri inclusiv Animale de 2 x, 2 x Mario, 2 x altceva. În stare foarte bună, şi cred că există un caz moale şi alte câteva lucruri.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă sunteţi mulţumit să aştepte o lună sau cam aşa ceva, iar preţul este de dreapta, mai bine am fi interesat într-una din PSP's.
| |||
| |||
| Theres cu siguranţă nu papură .... Eu le-am avut timp de doi ani acum astept!
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Nu cu probleme de la toate i ia-o? |
|
| |||
| |||
| Niciunul. Voi avea de a aduna împreună şi tot ce fac niste fotografii.
|
| |||
| |||
| Ce jocuri DS sunt ei? Punkin a Mario kart, dar mi-am mai fi interesat într-un alt Mario şi poate Pet jocurile daca stiu care dintre ele au fost. De asemenea, pe o şansă, dacă aţi fi avut Kim posibile joc, ar fi criminal. Ea a pierdut ei şi nu am fost capabili să-l găsiţi ......... Sigur că nu s-au uitat foarte greu lol. |
|
| |||
| |||
| Yh cu siguranta vom avea un animal de casa jocuri. Voi verifica pentru tine, a uitat complet despre acest thread. Unchiul meu locuieste in Chicago, şi regulat de vizite noi aici, asa ca el este omul meu de transport maritim:) Este folosit pentru a fi bun cu rata de schimb: (
|
| |||
| |||
| Ai uitat sau pierdut interesul? |
|
| |||
| |||
| Am uitat: ( Voi încerca să o facem în această săptămână, am primit un lot întâmplă chiar acum.
![]() |
|
| Marcaje |