![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Његова на ебаы. имам неку врсту "стил" писања. па пробати да не мисли мојих ентузијастичан начин описују мој производ. знате шта је то и што његова не. Ја сам само покушати учинити писмено привлачан је свима. хттп://цги.ебаы.цом/ус/еБаыИСАПИ.длл...МЕСЕ:ИТ&их=015
|
| |||
| |||
| у још лука продали онда? ако ја бих ти био пронаћи најјефтинији 8800гтс 640мб на ебаы и направити твој мало јефтиније да је најјефтинији једну са буыитноу како би ваш аукција привлачнијим, тај што сам увек учинити аныуаыс. онда можете ставити у наслов 'најјефтинији на ебаы: Д'. Такође Вас мај желите повећати поверење купаца повећање ваше повратне мало, нпр да можеш купити неке $ 0.01 ебоокс или нешто и да ћете добити неки феедбацк од тога. |
|
| |||
| |||
| Ја бих радо, али нажалост морате преко 5 феед бацк, како би се могли користити функцију купите га сада када продати. Мој тата ми се нека искористи свој налог који је имао преко 40 феедбацк све позитивне, али сада им присиљени да су моји сопствени.
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| али у складу са правилима еБаы, морате бити 18 до властитог рачуна са њима.
| |||
| |||
| тако? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па то изгледа као да иде на продају сада што мислим је добра ствар. Мислим да је ваше 'одушевљен' стил писања би ставити више људи офф онда би привукли ..... Цвако има почети негде на еБаы.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Поруццујуцхи лежи у огласима у није добра идеа.Мост људи би требали знати да је та картица не може играти Црысис на макс детаљима. Мы Сыстем: Крллл
|
|
| |||
| |||
| глупост. И ре наведене ставке, а не прави опис. дође да мислим о томе, постоји много чудне ствари на овој страници, кад сам поново на списку. уредио сам га пре, тако рећи играју готово било коју игру на макс. није све. ![]() нешто није у току са ебаы страницу.
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| $ 163 за ресолд у дана од 8800ГТ није лош.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Гуесс моје писање није лоше после свега. али ја још увек помало збуњени са ебаы (судеци слику у мој последњи пост)
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Интел Цоре 2 Дуо Е8500 Интел Цоре в 2 Куад К9650 Интел Цоре и7 В 920 В 940 Интел Цоре и7 | сајасио | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 2 март 2009 23:00 |
| Продаја моју 8800ГТС 640МБ | цхеесепуфф | ЦЈ Усед Маркетплаце | 6 | 16 мај 2008 10:55 |
| ГеФорце 8800ГТ (ново) вс 8800ГТС 640МБ | сахолт | Грапхицс Цардс & Мониторс | 7 | 29 јануар 2008 15:38 |
| 8800ГТС "640МБ" или 8800ГТ? | АМД4ЛИФЕ | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 31 децембар 2007 09:23 |
| Продаја 8800ГТС 640МБ за ... | цхеесепуфф | Грапхицс Цардс & Мониторс | 14 | 9 новембар 2007 15:40 |
| Тхреад Тоолс | |
| |