![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре ли сте купили един часа след няколко месеца, които се използват за едва няколко седмици след това реших да си направя coolermaster машина 832, напускащи ANTEC вече в продажба. Аз съм в никакъв Rush да я продаде, тъй като не мога щастливо изчакайте, докато през януари продажбите са успокои и да я тури на иБей тогава. Той е в по-ново състояние, не е единствена драскотина или марка, идва с всичко, което ще получите от търговец на дребно, включително оригинала немаркирана опаковка и ръчно (и). Аз също ще включват всички кабели, които искате при минимални разходи. Пощенски ще бъде чрез Royal поща стандартни колети, или ако купувачът желае да избират свои собствени доставка или събиране, не се притеснявайте. Търся за около £ 66 + P & стр.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може би искате да преразгледат своето мнение върху цената. Виждал съм този случай на множество сайтове между £ 65 - £ 70 със свободна р + стр. И това са очевидно ново.
|
| |||
| |||
| Аз се страхувам някой може да се каже, че това е просто срамота да го видя отида за такава цена евтини, когато се плаща повече за него. Всякакви предложения са добре дошли ум, без значение какви са те.
__________________ Woah! Ти намери моя тайна изречение! LOL, n00b. |
|
| |||
| |||
| Да, аз също ще ги виждал доста евтино. Какво са готови да ви остави го за? Почит Джейсън. |
|
| |||
| |||
| кажем £ 60, трябва да получите P & P сортирани, освен ако не са в близост до DN2 и желаят да се събират.
|
| |||
| |||
| Е случаят все още се за грайфери? Виждала от много място за £ 59,99 ...
__________________ Миналата нощ лежах в леглото погледна към звездите в небето и си помислих, където пък е най-таван. ![]() |
|
| |||
| |||
| Не, продават го yonks отпреди за £ 50 вкл. P & P Мисля
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| ANTEC дело 1200 - Най-доброто от 2008 | YRTNEG | Случаи & Power Доставки | 2 | 13 април 2009 15:49 |
| Имате нужда от помощ Избор дело! - ANTEC P180 срещу ANTEC 900 срещу CoolerMaster HAF RC-932 | xactly | Случаи & Power Доставки | 15 | 22 Март 2009 23:20 |
| CM 590 срещу CM 690 срещу 300 ANTEC | icu222much | Случаи & Power Доставки | 1 | 16-то Aug 2008 05:51 |
| ANTEC Sonata II | curlykale | Случаи & Power Доставки | 5 | 3 април 2008 16:17 |
| ANTEC 550W достатъчно ... | pidge | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 4 октомври 2007 04:24 |
| Нишка Инструменти | |
| |