![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak jsem si koupila jeden pár měsíci, který se používá pro pouhých několik týdnů poté se rozhodl získat coolermaster Stacker 832, opouštějícímu Antec nyní na prodej. Já jsem v žádném spěchu prodat to, jak můžu vesele čekat až do ledna prodej se uklidnila a dejte ji na eBay potom. Je jako nový-stav, ani jeden škrábanec nebo značka, přichází se vše, co by si od prodejce, včetně původní neoznačena balení a manuál (s). I bude zahrnovat také jakékoli kabely chcete při minimálních nákladech. Poštovné bude přes královské mail standardní balíky, nebo v případě, že kupující chce rozhodnout pro vlastní dodávku zboží nebo shromažďování, bez obav. Hledám okolo 66 liber + p & s.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možná budete chtít, aby přezkoumala své myšlenky o ceně. I've seen tomto případě na mnoha místech mezi £ 65 - £ 70 s volným p + s. A to jsou samozřejmě nové.
|
| |||
| |||
| Bál jsem se někdo možná myslí, že je to jen škoda to vidět jít o takovou levnou cenu, když jsem o to víc. Jakékoli nabídky jsou vítány mysli, bez ohledu na to, čím jsou.
__________________ Woah! Našel jsi moje tajná věta! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Ano, jsem také viděl jít poměrně levné. Co jste ochotni si ji nechat jít? Jason jde. |
|
| |||
| |||
| řekněme 60 liber, musí dostat p & p seřazené, pokud jste v blízkosti DN2 a chtějí sbírat.
|
| |||
| |||
| Je případ stále ještě k mání? Vidět, že na mnoha stránkách na 59,99 liber ...
__________________ Minulou noc jsem ležel v posteli hledali až na hvězdy na obloze a myslel jsem, že pro sebe, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| Kdepak, prodal yonks lety za 50 liber vč p & p I think