![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λοιπόν έχω αγοράσει ένα, πριν από λίγους μήνες, θα χρησιμοποιείται για ένα απλό λίγες εβδομάδες, στη συνέχεια αποφάσισε να πάρετε μια coolermaster Stacker 832, αφήνοντας το Antec τώρα για πώληση. Είμαι δεν βιαστούμε να το πωλήσει, όπως μπορώ να περιμένουμε μέχρι το Γενάρη πωλήσεις έχουν ηρεμήσει και να το eBay για τότε. Είναι το νέο-ως προϋπόθεση, δεν αποτελεί μόνο την αρχή ή το σήμα, έρχεται με όλα όσα θα λάβετε από τον λιανοπωλητή, μαζί με την αρχική συσκευασία και χωρίς εγχειρίδιο (ες). Θα περιλαμβάνει επίσης κάθε καλώδια που θέλετε σε ένα ελάχιστο κόστος. Γραμματοσήμανση θα Royal Mail μέσω τυποποιημένων δεμάτων, ή εάν ο αγοραστής επιθυμεί να επιλέξει τη δική τους παράδοση ή η συλλογή, μπορείτε ελεύθερα. Ψάχνω για περίπου £ 66 + p σ. &
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορεί να θέλετε να επανεξετάσουν τις σκέψεις σας σχετικά με την τιμή. Έχω δει αυτή την περίπτωση για έναν αριθμό εγκαταστάσεων μεταξύ £ 65 - £ 70 για τη δωρεάν p + σ. Και αυτά είναι, προφανώς, νέα.
|
| |||
| |||
| Φοβόμουν ότι κάποιος μπορεί να πει κανείς, είναι λίγο κρίμα να το δω να πάνε για μια τέτοια φθηνή τιμή, όταν καταβάλλονται περισσότερα για αυτό. Όλες οι προσφορές είναι ευπρόσδεκτη νου, ό, τι δεν είναι.
__________________ Woah! Βρήκατε μυστική φράση μου! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Ναι, έχω δει επίσης τους θα αρκετά φθηνά. Τι είσαι διατεθειμένος να το αφήσει να πάει για; Regards Jason. |
|
| |||
| |||
| πω £ 60, για να έχουν p & p ταξινομημένο, αν δεν είναι κοντά DN2 και επιθυμούν να συγκεντρώνουν.
|
| |||
| |||
| Είναι η περίπτωση ακόμη για αρπάζει; Από την άποψη αυτή σε πολλά site για £ 59,99 ...
__________________ Χθες το βράδυ στο κρεβάτι μου να αναζητούν μετά από αστέρια στον ουρανό και πίστευα στον εαυτό μου, όταν το καλό είναι το ανώτατο όριο. ![]() |
|
| |||
| |||
| Όχι, το πούλησε πριν yonks για £ 50 inc P & P νομίζω
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Υπόθεση Antec 1200 - Best of 2008 | YRTNEG | Θήκες & Τροφοδοτικά | 2 | 13 Απρ 2009 15:49 |
| Βοήθεια Επιλέγοντας υπόθεση! - Antec P180 Antec vs 900 vs ΠΑ CoolerMaster RC-932 | xactly | Θήκες & Τροφοδοτικά | 15 | 22 Μαρ 2009 23:20 |
| CM 590 vs CM 690 vs Antec 300 | icu222much | Θήκες & Τροφοδοτικά | 1 | 16 Αυγ 2008 05:51 |
| Antec Sonata II | curlykale | Θήκες & Τροφοδοτικά | 5 | 3 Απρ 2008 16:17 |
| Antec 550W αρκούν για ... | pidge | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 4 Οκτ 2007 04:24 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |