![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa sam kupio jedan par mjeseci, koriste ga za samo nekoliko tjedana pa je odlučila da se dobije coolermaster stacker 832, ostavljajući Antec sada se za prodaju. Im 'ne hrle prodavati ga, kao što sam ja sretno čekajte siječanj prodaje se smirila i stavite ga na eBay onda. Ona je u stanju kao nove, a ne jednom ispočetka ili marku, ima sve što bi dobili s trgovac, uključujući originalnu ambalažu i priručnik neobilježen (e). Ja ću također sadržavati bilo koju kabeli želite na minimalan trošak. Poštarina će putem pošte kraljevski standard parcela ili, ako kupac želi se odluče za vlastiti ili zbirku dostava, slobodno. Tražim za oko £ 66 + p & p.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Te moć ištanje to ponovo Vaše mišljenje o cijeni. Ive 'pp od SEE ovaj slučaj o brojnim lokacijama između £ 65 - £ 70 p + s besplatnim p. A ovo su očito nova.
|
| |||
| |||
| Bio sam uplašen svibanj netko reći da je to samo ružno vidjeti ga ići na takav jeftini cijena kad sam platio više za njega. Bilo koja nudi su dobrodošla umu, bez obzira što su oni.
__________________ Woah! Vi pronaći moju tajnu rečenicu! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Da, vidio sam ih također ide prilično jeftini. Koje su vam voljni neka ide za? Regards Jason. |
|
| |||
| |||
| reći £ 60, Moram se redaju p & p, osim ako se u blizini DN2 i žele sakupiti.
|
| |||
| |||
| Je slučaj još uvijek se za dočepa? Vidio ga na mnogo lokacija za £ 59.99 ...
__________________ Sinoć sam ležala u krevetu gledajući gore u zvijezde na nebu, a ja mislio da se ja, gdje je pakao je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| Nope, prodao ga yonks ago inc £ 50 za P & P mislim
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Case Antec 1200 - Best of 2008 | YRTNEG | Cases & Power Supplies | 2 | 13. travanj 2009 15:49 |
| Need Help Odabir Case! - Antec P180 vs Antec 900 vs CoolerMaster HAF RC-932 | xactly | Cases & Power Supplies | 15 | 22. ožujak 2009 23:20 |
| CM 590 vs CM 690 vs Antec 300 | icu222much | Cases & Power Supplies | 1 | 16. kolovoz 2008 05:51 |
| Antec Sonata II | curlykale | Cases & Power Supplies | 5 | 3. travanj 2008 16:17 |
| Antec 550W dovoljno za ... | pidge | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 4. listopad 2007 04:24 |
| Thread Tools | |
| |