![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hát én vettem egy pár hónappal ezelőtt, hogy az alkalmazott csak néhány héttel azután döntött, hogy egy coolermaster Stacker 832, így az Antec most kínálják eladásra. Én nem rohanás eladni, mint én is szívesen várjuk meg, amíg a január eladások lenyugodott, és azt eBay majd. Ez az új állapot, nem pedig egyetlen karcolás vagy jel kerül, mindent, amit kap a kiskereskedőktől, beleértve az eredeti csomagolás és jelöletlen kézikönyv (ek). Én is minden kábelt akarunk a minimális ár. Postai lesz via Royal Mail standard csomagokat, vagy ha a vevő kívánja, választhat, hogy saját szállítás vagy a gyűjtés, nyugodtan. Én keresem kb 66 + P & P.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azért, hogy újra el gondolatait az árat. Láttam ezt az esetet telephelyet közötti £ 65 - £ 70 ingyenes P + p. És ezek természetesen új.
|
| |||
| |||
| Féltem május mondja valaki, hogy ez csak a szégyen, hogy menjen egy ilyen olcsó árat fizettek, amikor több is. Minden ajánlatot üdvözölte előtt, függetlenül attól, mik azok.
__________________ Woah! Megtalálták az én titkos mondat! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Igen, én is velük megyek elég olcsó. Mit hajlandó elengedni az? Regards Jason. |
|
| |||
| |||
| mondjuk 60 £, kell jutnunk a P & P sorrendje, kivéve, ha Ön közelében DN2 és szeretné összegyűjteni.
|
| |||
| |||
| Ez az eset is elérhetők? Láttam, hogy sok helyszínen 59.99 £ ...
__________________ Tegnap este feküdtem az ágyban keresi fel a csillagok az égen, és azt gondoltam magamban, ha a fene az a felső határt. ![]() |
|
| |||
| |||
| Nem eladta yonks ezelőtti 50 £ inc P & P azt hiszem