![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן אני כבר קנה אחד לפני כמה חודשים, השתמשתי בה רק במשך כמה שבועות לאחר מכן החליט לקבל coolermaster stacker 832, לצאת עכשיו למעלה ANTEC למכירה. אני לא למהר למכור אותו, כפי שאני יכול בשמחה לחכות עד ינואר יש מכירות נרגעתי ותשים אותו ב eBay אחר כך. זה כ-מצב חדש, אין שריטה אחת או סימן, מגיעה עם כל מה שאתה מעוניין לקבל מתוך קמעונאי, לרבות unmarked באריזה המקורית ו ידנית (S). אני גם מאחל לך כל הכבלים בכל עלות מינימלית. דמי תהיה באמצעות דואר רגיל Royal Parcels, או אם הקונה רוצה להצטרף משלהם עבור משלוח או איסוף, אתה מוזמן. אני מחפש בסביבות £ 66 + P & p.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אולי אתה רוצה לבקר את המחשבות על המחיר. אני ראיתי את זה במקרה על מספר האתרים בין £ 65 - £ 70 עם חופשי P + עמ ' אלה הם ללא ספק חדשים.
|
| |||
| |||
| פחדתי שמישהו עלול להגיד את זה, זה פשוט חבל לראות את זה לכו על כזה מחיר זול יותר, כאשר שילמתי על זה. כל ההצעות הן בברכה נפש, לא משנה מה הם.
__________________ Woah! מצאת את סוד המשפט! LOL, n00b. |
|
| |||
| |||
| כן, גם אני כבר הולכת לראות אותם די בזול. מה אתה מוכן לתת לך על זה? בברכה ג 'ייסון. |
|
| |||
| |||
| £ 60 אומר, צריך לקבל P & P מיון, אלא אם אתה ליד DN2 וברצונך לגבות.
|
| |||
| |||
| הוא המקרה עדיין ל תופס? ראית את זה הרבה באתר £ 59.99 ...
__________________ אתמול בלילה שכבתי במיטה להסתכל למעלה לעבר הכוכבים של השמים ואני חשבתי לעצמי, איפה לעזאזל הוא התקרה. ![]() |
|
| |||
| |||
| לא, מכרתי אותה לפני yonks עבור £ 50 Inc P & P אני חושב
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מקרה ANTEC 1200 - הטובה ביותר של 2008 | YRTNEG | מקרים & ספקי כוח | 2 | 13 אפריל 2009 15:49 |
| צריך עזרה בחירת מקרה! - ANTEC ANTEC P180 vs 900 vs CoolerMaster HAF RC-932 | xactly | מקרים & ספקי כוח | 15 | 22 מרץ 2009 23:20 |
| 590 ס"מ לעומת 690 ס"מ לעומת 300 ANTEC | icu222much | מקרים & ספקי כוח | 1 | 16th אוגוסט 2008 05:51 |
| ANTEC Sonata II | curlykale | מקרים & ספקי כוח | 5 | 3rd אפריל 2008 16:17 |
| ANTEC 550W מספיק ... | pidge | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 4th אוקטובר 2007 04:24 |
| שרשרת כלים | |
| |