![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na aš nusipirkau vieną prieš kelis mėnesius, naudoti jį tik keletą savaičių po to nusprendė gauti coolermaster Stacker 832, paliekant Antec dabar parduoti. I'm in no rush jį parduoti, kaip aš galiu laimingai laukti sausio mėnesio pardavimai nuraminti ir įdėti jį į eBay tada. Ji yra kaip nauja sąlyga, ne vieno nulio "arba ženklu, ateina su viskuo galėtumėte gauti iš mažmenininkų, įskaitant pradinį nepažymėta pakuočių ir vadovas (-ų). Aš taip pat apima bet kokius kabelius norite bent minimalią kainą. Korespondencijos bus per Royal Mail Standard parcels, arba, jei pirkėjas pageidauja pasirinkti savo pristatymo arba surinkimo, jaučiasi laisvai. I'm looking for maždaug £ 66 + P & P.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Galbūt norite peržiūrėti savo mintimis apie kainą. I've seen this on vietų tarp 65 £ numeris atveju - £ 70 su nemokama P + P. Ir tai yra akivaizdu nauja.
|
| |||
| |||
| Aš bijau ką nors gali pasakyti, kad tai tik gaila, kad pamatyti daugiau tokių pigiai kai mokama daugiau už jį. Bet kokie pasiūlymai yra sveikintina tai, nesvarbu kas jie.
__________________ Woah! Jei pastebėjote mano paslaptis sakinys! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Taip, aš taip pat matė vyksta gana pigūs. Ką tu nori tegul ji eiti? Dėl Jason. |
|
| |||
| |||
| ty 60 £, turi gauti P & P rūšiuojami, nebent esate netoli DN2 ir nori rinkti.
|
| |||
| |||
| Atveju dar iki postą? Seen it daugelio svetainę £ 59,99 ...
__________________ Praėjusią naktį aš melas žiūrint į visų dangaus žvaigždžių ir aš maniau, kad aš, kur gi yra riba. ![]() |
|
| |||
| |||
| Nope, pardavė yonks atgal už £ 50 Inc P & P manau
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Antec 1200 - geriausias 2008 | YRTNEG | Cases & Power Supplies | 2 | Balandis 13, 2009 15:49 |
| Need Help Nurodykite byloje! - Antec P180 vs Antec 900 vs CoolerMaster HAF RC-932 | xactly | Cases & Power Supplies | 15 | Kovas 22, 2009 23:20 |
| CM CM 590 vs 690 vs Antec 300 | icu222much | Cases & Power Supplies | 1 | Rugpjūtis 16, 2008 05:51 |
| Antec Sonata II | curlykale | Cases & Power Supplies | 5 | 3 balandis 2008 16:17 |
| Antec 550W užtenka ... | pidge | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 4 spalis 2007 04:24 |
| Temos įrankiai | |
| |